Menu

RAW STHLM med Hasse Bronten & Özz Nûjen mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 6 april 2024 kl:21:00

Özz Nûjen
Folkkära humoristen Özz Nûjen bjuder på standup i världsklass. När han inte gör succé på standupscenen syns han ofta i tv-rutan eller hörs i radio. Özz standup-succeér har setts och älskats runt om i landet. Med en otrolig improvisationsförmåga skapar Nûjen alltid en ”här och nu”- känsla.
Johanna Hurtig Wagrell
Johanna är stand up-komiker, manusförfattare, radiopersonlighet och skådespelare. Hennes humor är en mångsidig blandning av vardagsbetraktelser, aktuella händelser och roliga, träffsäkra karaktärer. 2014 kröntes Johanna Wagrell som vinnaren av ”Amelia Comedy Queen” som arrangerades i samarbete mellan tidningen Amelia och oss på RAW.
Karin Adelsköld
Karin Adelsköld känns igen från radio, TV och sociala medier där hon gör stor humor av vardagens elände. Hon har blivit utsedd till Årets Roligaste kvinna, Årets lantis och en av Sveriges 20 bästa talare 2023.
Hasse Bronten
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges absolut gladaste ståuppkomiker och har en humor som går hem hos allt från barn till döda. Hasse är en av Sveriges mest anlitade komiker, både på landets ståupklubbar och till olika företagsevent. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler. Hörs varje vecka i podden ”Snutsnack” och är det säkraste kortet vi har på en lyckad standupkväll. På RAW är han en väldigt uppskattad konferencier med mycket publikinteraktion. I sin humor varvar Hasse vardagliga observationer, aktuella ämnen och snabba improvisationer.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 6 april 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad