Menu

RAW STHLM med Hasse Bronten & Kodjo Akolor mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 16 februari 2024 kl:21:00

**Hasse Bronten **
Ex-polisen Hasse Brontén är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.
Karin Adelsköld
Karin Adelsköld känns igen från radio, TV och sociala medier där hon gör stor humor av vardagens elände. Hon har blivit utsedd till Årets Roligaste kvinna, Årets lantis och en av Sveriges 20 bästa talare 2023
Zinat Pirzadeh
Vi har kunnat se Zinat Pirzadeh i ”Stockholm Live” på SVT och på de flesta humorklubbar runtom i landet. Hennes verbala briljans, vassa tunga och gränslösa humorattityd gör att hon kan driva med det mest allvarliga och vända det till ett förlösande gapskratt.
Jens Falk
Jens tillhör den nyare generationens komiker, med exempelvis podcasten FalkEngberg & Brenning och en egen kanal på YouTube. Hans energiska stil och absurda rutiner på scen gör att man aldrig riktigt vet vad som ska hända härnäst.
Kodjo Akolor
Han är kanske mest känd från Morgonpasset i P3. Men Kodjo Akolor har också varit ute på turné med standupföreställningen "Brott mot jantelagen” med tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup i form av högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 16 februari 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad