Menu

RAW STHLM med Ahmed Berhan & Jens Falk mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 9 februari 2024 kl:21:00

Varje helg på Hilton Stockholm Slussen är det en elektrisk stämning! Fullsatt till bristningsgränsen och en supertaggad publik som skrattar sig gråtfärdiga åt Sveriges absolut bästa komiker i vår lyxiga teater.
RAW är dock mycket mer än bara fantastisk standup. Det är också våra grymma DJs som med sin musik höger stämningen ytterligare några snäpp. RAW är en helkväll från att du anländer tills du väljer att gå hem så bakom varje detalj ligger det stor omsorg och fingertoppskänsla; oavsett om det gäller middagspaket, våra cocktails, servicenivån eller vilka DJ:s som bokas för att skapa den där helt unika stämningen av total lycka.
Kort sagt.
RAW – mer än bara standup!
**Ahmed Berhan **
Mycket omtyckt P3-röst och en återkommande favorit på RAW! Har hörts i Morgonpasset, Tankesmedjan och synts över scener landet runt, nu senaste med turnén ”SEMST”. Programledare för hyllade SVT-programmet IFS!
Jens Falk
Jens tillhör den nyare generationens komiker, med exempelvis podcasten FalkEngberg & Brenning och en egen kanal på YouTube. Hans energiska stil och absurda rutiner på scen gör att man aldrig riktigt vet vad som ska hända härnäst.
**Melody Farshin **
Har hållt på med standup i över tio år och synts på de flesta av landets bästa klubbar och dessutom medverkat i RAW comedy club på Kanal 5 samt Comedy Central. Melody vill med sin existens och humor inkludera, diskutera och belysa vardagshumorn med stor igenkänning från förorten. Med pondus och en unik förmåga att fånga både scen och publik visar hon att platsen är självklar även för den underrepresenterade. Debuterade som författare 2018 med hyllade ungdomsromanen ”Mizeria”!
**Hampus Hedström **
Hampus är en Youtuber, komiker och programledare. Han driver inte bara en av Sveriges största humorkanaler på YouTube utan har också medverkat i flertalet humorproduktioner som till exempel Mumbo Jumbo, Bert och Snorkråkan.
Svea Sigmond
Nytt humorlöfte som redan hunnit med att arbeta i redaktionen på Breaking News och uppträtt landet runt! RAW är glada att kunna presentera Svea Sigmond!

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 9 februari 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

199kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad