Menu

RAW STHLM med Andre Wickström & F. Fritzson mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 26 april 2024 kl:21:00

Andre Wickström
André Wickström är en finlandssvensk komiker och skådespelare. Han gjorde sin första stand up show år 1995 och firar snart 30 år som komiker (?!). André har många bollar i luften och har synts i program som Parlamentet, Veckans Nyheter och Solsidan.
Gisela Zeime
En härlig komiker med en inställning till livet som av vissa skulle kalla bitter och på sitt unika sätt lyckas hon att vrida på det tråkiga i livet till något väldigt roligt. Gisela Zeime har sedan sin debut verkligen börjat göra sig ett namn på den svenska standupscenen och ett av de mest spännande nya namnen på RAW comedy club.
Shanthi Rydwall Menon
Lovande ung komiker som är imitationernas mästare och den senaste tiden synts i såväl Parlamentet som Mumbo Jumbo och flitigt turnerandes genom Sverige. Komikern med tusen röster – Shanthi Rydwall Menon!
Fritte Fritsson
Fantastisk komiker som uppträtt landet runt och som dessutom gjort sig ett namn med sin mycket populära podd ”Allt du velat veta” och nu senast som vinnare av På Spåret!
Isak Jansson
Har turnerat med föreställningen ”Isak Jansson löser alla världens problem”, varit programledare i Tankesmedjan i P3 och vunnit priset ”Årets Föreställning” för Quick – en humorshow på Svenska Standupgalan 2019! Dessutom superaktuell med podden Rollspelsklubben!

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 26 april 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad