Menu

RAW STHLM med Özz Nujen & Behrad Rouzbeh mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 23 mars 2024 kl:21:00

Özz Nujen
Folkkära humoristen Özz Nûjen bjuder på standup i världsklass. När han inte gör succé på standupscenen syns han ofta i tv-rutan eller hörs i radio. Özz standup-succeér har setts och älskats runt om i landet. Med en otrolig improvisationsförmåga skapar Nûjen alltid en ”här och nu”- känsla.
Behrad Rouzbeh
Du har kanske hört honom i Morgonpasset i P3, eller sett honom på RAW? Behrad medverkade även hösten 2022 i TV4-klassikern Parlamentet samt SVT-succén IFS – Invandrare för svenskar. På scen har han en stil som är mångsidig och relaterbar – han är Sveriges nästa stora standup-stjärna!
Svea Sigmond
Nytt humorlöfte som redan hunnit med att arbeta i redaktionen på Breaking News och uppträtt landet runt! RAW är glada att kunna presentera Svea Sigmond!
Patrik Larsson
Patrik är en skådespelare och komiker som jobbat med humor i över 20 år. Mest känd är Patrik för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!
**Agnes Hirdwall **
Komikern och skådespelaren har på kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup och har redan hunnit uppträda på klubbar som Oslipat, Maffia Comedy och The Laugh House. Med självsäkerhet och grym scennärvaro blandar hon skamlösa betraktelser, obekväma åsikter och allmänt trams. Hon driver även humorklubben Fat Cat Comedy som var nominerad till Årets Klubb på Svenska Standupgalan 2022. I vår är hon aktuell med podden ”Bakom kulisserna” tillsammans med komikern Elin Almén.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 23 mars 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad