Menu

RAW STHLM med Robin Paulsson & Hasse Brontén mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 1 mars 2024 kl:21:00

Robin Paulsson
Talkshowvärd för Robins på SVT och nyligen programledare för Melodifestivalen, men det är som komiker som allt startade för Robin Paulsson så det är givet att ni måste passa på att se honom medan han gästar Stockholm och uppträder på RAW.
Josefin Sonck
Josefin Sonck är Ålandskomikern som emigrerade till Sverige. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i landet. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv.
Mårten Andersson
Mårten Andersson är en av Sveriges mest välkända komiker. På meritlistan finns bland annat mängder av TV-framträdanden, Grammisnominering för Dr Alban sketcherna i legendariska Pippirull i P3 och mängder av andra utmärkelser. 2019 firar han tjugo år som komiker och Mårten är också mannen bakom RAW!
**Hasse Bronten **
Ex-polisen Hasse Brontén är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 1 mars 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad