Menu

RAW STHLM med Messiah Hallberg & Hasse Bronten mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 3 maj 2024 kl:21:00

Messiah Hallberg
Messiah Hallberg är vinnare av priset ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan, en välbekant röst av Vakna med NRJ och podcasten Freakshow, men dessutom fantastiskt rolig i Parlamentet och Finaste Familjen på TV4. En av Sveriges absolut vassaste komiker som nyligen gjorde succé runt om i Sverige med sin soloföreställning ”Scener ur ett äktenskap” och numera går att se på SVT Play. Hans tidigare show ”Den missförstådde profeten” går dessutom att streama på Netflix. Just nu är Messiah dessutom aktuell som programledare sin dagliga podcast “The Daily Messiah”.
Ahmed Berhan
Mycket omtyckt P3-röst och en återkommande favorit på RAW! Har hörts i Morgonpasset, Tankesmedjan och synts över scener landet runt, nu senaste med turnén ”SEMST”. Programledare för hyllade SVT-programmet IFS!
Hasse Bronten
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges absolut gladaste ståuppkomiker och har en humor som går hem hos allt från barn till döda. Hasse är en av Sveriges mest anlitade komiker, både på landets ståupklubbar och till olika företagsevent. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler. Hörs varje vecka i podden ”Snutsnack” och är det säkraste kortet vi har på en lyckad standupkväll. På RAW är han en väldigt uppskattad konferencier med mycket publikinteraktion. I sin humor varvar Hasse vardagliga observationer, aktuella ämnen och snabba improvisationer.
Gisela Zeime
En härlig komiker med en inställning till livet som av vissa skulle kalla bitter och på sitt unika sätt lyckas hon att vrida på det tråkiga i livet till något väldigt roligt. Gisela Zeime har sedan sin debut verkligen börjat göra sig ett namn på den svenska standupscenen och ett av de mest spännande nya namnen på RAW comedy club.
Linus Nordström
Linus Nordström debuterade på standupscenen samma vecka som Covid-19 bröt ut i Europa. Samma fingertoppskänsla för timing har han med sig i sitt arbete som milt framgångsrik reklamfilmsregissör.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 3 maj 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad