Menu

RAW STHLM med Özz Nûjen & Thanos Fotas mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 16 mars 2024 kl:21:00

Özz Nûjen
Folkkära humoristen Özz Nûjen bjuder på standup i världsklass. När han inte gör succé på standupscenen syns han ofta i tv-rutan eller hörs i radio. Özz standup-succeér har setts och älskats runt om i landet. Med en otrolig improvisationsförmåga skapar Nûjen alltid en ”här och nu”- känsla.
Thanos Fotas
Thanos Fotas har på kort tid blivit en självklar del av Stockholms komikerscen. Han är aktuell med säsong 2 av IFS - invandrare för svenskar på SVT. Thanos har tidigare medverkat i humorserien Laxbralla och drivit podden Thanos Gryta. Thanos har något alla komiker vill ha men som bara vissa föds med – funny bones.
Zinat Pirzadeh
Vi har kunnat se Zinat Pirzadeh i ”Stockholm Live” på SVT och på de flesta humorklubbar runtom i landet. Hennes verbala briljans, vassa tunga och gränslösa humorattityd gör att hon kan driva med det mest allvarliga och vända det till ett förlösande gapskratt.
Jens Falk
Jens tillhör den nyare generationens komiker, med exempelvis podcasten FalkEngberg & Brenning och en egen kanal på YouTube. Hans energiska stil och absurda rutiner på scen gör att man aldrig riktigt vet vad som ska hända härnäst.
Hasse Bronten
Ex-polisen Hasse Brontén är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 16 mars 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad