Menu

RAW STHLM med Ahmed Berhan & Farzad Nouri mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 20 april 2024 kl:21:00

Ahmed Berhan
Mycket omtyckt P3-röst och en återkommande favorit på RAW! Har hörts i Morgonpasset, Tankesmedjan och synts över scener landet runt, nu senaste med turnén ”SEMST”. Programledare för hyllade SVT-programmet IFS!
Christoffer Fernis
Uppträder på klubbar runt om i landet. Skojar med en underfundig stil och stor självdistans. Har synts i SVT’s Släng dig i brunnen och vann 2018 Grand Comedy Slam i Lund. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan!
Farzad Nouri
Han hörs varje morgon som programledare för Morgon i P5 Sthlm och har många radioprogram och poddar på sin meritlista. Farzad är också en gammal RAW-favorit och har bland annat synts i TV när RAW gick på Kanal 5.
Svea Sigmond
Nytt humorlöfte som redan hunnit med att arbeta i redaktionen på Breaking News och uppträtt landet runt! RAW är glada att kunna presentera Svea Sigmond!
Hjalmar Lindgren
Hjalmar Lindgren är med sina komiska och finurliga observationer om livets små egenheter en fröjd för publiken. Han har under de senaste åren synts på standupscenerna i landet och gör nu debut på Raw Comedy Club.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 20 april 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad