Menu

RAW STHLM med Kodjo Akolor & Robin Paulsson mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 2 mars 2024 kl:21:00

**Elina Du Rietz **
Elina Du Rietz är komiker och skådespelare. Just nu gör Elina även stor karriär på TikTok med sin karaktär ”Nettan från V-så” som är hennes alter ego. Elina är också fast panelmedlem i RAW Comedy podden. Oftast på RAW är Elina bokad som MC, för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken.
Robin Paulsson
Talkshowvärd för Robins på SVT och nyligen programledare för Melodifestivalen, men det är som komiker som allt startade för Robin Paulsson så det är givet att ni måste passa på att se honom medan han gästar Stockholm och uppträder på RAW.
Josefin Sonck
Josefin Sonck är Ålandskomikern som emigrerade till Sverige. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i landet. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv.
**Viktor Engberg **
Har synts på scener över hela landet, i roliga Instagramsketcher och hörs varje vecka i humorpodden Falkengberg Podcast – den här säsongen är vi väldigt glada att kunna presentera Viktor Engbergs debut på RAW!
Kodjo Akolor
Han är kanske mest känd från Morgonpasset i P3. Men Kodjo Akolor har också varit ute på turné med standupföreställningen "Brott mot jantelagen” med tänkvärda iakttagelser och klassisk Kodjo-standup i form av högt tempo, vilda imitationer, skruvad vardagskomik och ett smittsamt glatt humör.

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 2 mars 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad