Menu

RAW RISING STARS med David Asp mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 18 maj 2024 kl:21:00

RAW rising stars är ett helt nytt koncept (2024) och som namnet antyder är RAW rising stars en kväll där vi presenterar ett gäng blivande svenska humorstjärnor. Under tre kvällar, våren 2024 så ger vi 10 handplockade, nyare komiker en unik chans att visa upp sig för en större publik. Varje komiker får ca 7 min på scen så tempot kommer att vara högt! Varje kväll leds med tygg hand av en erfarnen komiker som MC (Master of Ceremonies, med andra ord moderator för kvällen).
Missa inte chansen att se morgondagens största humorstjärnor före alla andra!
Agnes Hirdwall
Komikern och skådespelaren har på kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup och har redan hunnit uppträda på klubbar som Oslipat, Maffia Comedy och The Laugh House. Med självsäkerhet och grym scennärvaro blandar hon skamlösa betraktelser, obekväma åsikter och allmänt trams. Hon driver även humorklubben Fat Cat Comedy som var nominerad till Årets Klubb på Svenska Standupgalan 2022. I vår är hon aktuell med podden ”Bakom kulisserna” tillsammans med komikern Elin Almén.
David Asp
David Asp beskrivs som svensk standups stora stjärnskott. Han har uppträtt på komedi-klubbar som Norra Brunn, Oslipat och Snälla Kom.
Linus Nordström
Linus Nordström debuterade på standupscenen samma vecka som Covid-19 bröt ut i Europa. Samma fingertoppskänsla för timing har han med sig i sitt arbete som milt framgångsrik reklamfilmsregissör.
Hjalmar Lindgren
Hjalmar Lindgren är med sina komiska och finurliga observationer om livets små egenheter en fröjd för publiken. Han har under de senaste åren synts på standupscenerna i landet och gör nu debut på Raw Comedy Club.
David Waldfogel
David Waldfogel, en mångsidig läkare, ståuppkomiker och trollkarl, har underhållit sedan 90-talet och medverkat i TV-program som "Rena Natta" och "Blåsningen". Efter sin comeback 2023 med skruvad stand-up, levererar han humor på diverse standupklubbar. På företagsevent och privata tillställningar kombinerar David komisk trolleri med medryckande hiphop och funk-musik samt en touch av salsa-dans. Enastående underhållning och skratt är garanterade med David Waldfogel på scenen!

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 18 maj 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

365kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad