Stäng reklam
Menu

RAW STHLM | Elina Du Rietz, Hasse Brontén mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 12 oktober 2024 kl:21:00

Välkommen till Sveriges största standupklubb! På RAW ser du en helt unik mix av Sveriges hetaste och mest kända komiker blandat med morgondagens största stjärnor. Du hittar våra klubbar i Stockholm & Göteborg!
Kort sagt. RAW – mer än bara standup!
Hålltider:
Kl 18:00 – 18:30 Ankomst för middagsgäster. Middagsgäster bör som senast vara på plats 19:15.
Kl 19:30 RAW bar öppnas & DJ drar igång
Kl 20:00 Dörrar till RAW öppnar
Kl 21:00 Showtime
Kl 23:00 Showen slut. Kvällen fortsätter i baren!
*Vid köp av middagsspaket får du de absolut bästa platserna reserverade i salongen!
För gruppbokningar vänligen kontakta conference.slussen@hilton.com*
På scen:
Diyari Mahmoud
I flera år har Diyari Mahmoud, varit en av Sveriges starkast lysande humorstjärnor på internet. Med miljoner visningar på sina sketcher har Diyari antagit scenen med storm och gjort stand up-shower i hela landet. Under hösten 2023 drog han ut på sin första egna turné.
Hasse Brontén
Hasse är en av Sveriges mest anlitade ståuppkomiker, både på landets standupklubbar och till olika företagsevent. Hasse varvar vardagliga observationer, aktuella ämnen och snabba improvisationer och har en enorm likeability! Du hör honom även i radioprogrammet Morronrock samt i hans egna pod Snutsnack. Hasse är det säkraste kortet vi har på en lyckad standupkväll!
Elina Du Rietz
Elina Du Rietz är både skådespelerska och ståuppkomiker som synts i Filip och Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen, Netflixserien Kärlek och Anarki, Bonusfamiljen, Leif och Billy och mycket, mycket mer. RAW-favoriten är aktuell i säsong 2 av SVT succén ”Flykten till Östermalm” och som under 2024 är ute på sin första, kritikerrosade soloturné ”Vuxenlekar”. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken. Med Elina är helt enkelt ingen show den andra lik!

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 12 oktober 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 895

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad