Stäng reklam
Menu

RAW Christmas | Nisse Hallberg, Nour El Refai mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
fredag, 20 december 2024 kl:21:00

Nu är supersuccén ”A very RAW christmas” tillbaka för trettonde året i rad på anrika Hilton Stockholm Slussen. Kombinationen av klassiskt julbord, fantastisk standup och magisk utsikt mitt i city är svårslaget!
Börja kvällen med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Hiltons matsal med utsikt över Stockholms stad, där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom när maten har fått lägga sig i magen är det dags för en helt unik stand up comedy-upplevelse!
På scen:
Nisse Hallberg är anekdoternas kung och har ett unikt sätt att berätta dem, vilket leder till stora skratt! Förutom standup så är han även poddare och tv-profil. Han har medverkat i bl a Alla mot alla med Filip och Fredrik och Bäst i Test. Han hörs även i succépoddarna Kafferepet och Är jag sjuk? Om du får chansen att se Nisses standup så ta den, han är en diamant av naturlig rolighet!
Nour El-Refai är en av Sveriges bästa underhållare. Utöver rollen som komiker arbetar hon även som manusförfattare och skådespelare, flitigt anlitad föreläsare samt har en väldigt omtyckt podd.
Elina Du Rietz är både skådespelerska och ståuppkomiker som synts i Filip och Fredriks tokhyllade film Tårtgeneralen, Netflixserien Kärlek och Anarki, Bonusfamiljen, Leif och Billy och mycket, mycket mer. RAW-favoriten är aktuell i säsong 2 av SVT succén ”Flykten till Östermalm” och som under 2024 är ute på sin första, kritikerrosade soloturné ”Vuxenlekar”. Oftast på RAW är hon bokad som MC (konferencier) för att hennes snabba komiska hjärna kan improvisera de mest roliga kvällarna med publiken. Med Elina är helt enkelt ingen show den andra lik!
Behrad Rouzbeh Du har kanske hört honom i Morgonpasset i P3, eller sett honom på RAW? Behrad medverkade även hösten 2022 i TV4-klassikern Parlamentet samt SVT-succén IFS – Invandrare för svenskar. På scen har han en stil som är mångsidig och relaterbar – han är Sveriges nästa stora standup-stjärna!
David Waldfogel en mångsidig läkare, ståuppkomiker och trollkarl, har underhållit sedan 90-talet och medverkat i TV-program som "Rena Natta" och "Blåsningen". Efter sin comeback 2023 med skruvad stand-up, levererar han humor på diverse standupklubbar. På företagsevent och privata tillställningar kombinerar David komisk trolleri med medryckande hiphop och funk-musik samt en touch av salsa-dans. Enastående underhållning och skratt är garanterade med David Waldfogel på scenen!
Tider
17:00 – 18:00 Glöggmingel 
18:00 – 21:00 Julbord 
21:00 – 23:00 A Very RAW Christmas
För reservationer över 20 personer, besök https://www.julbordsportalen.se/julbord-pa-a-very-raw-christmas-sthlm-i-stockholm-14384 / https://julbordsguiden.se/julbord/raw-christmas-pa-hilton-slussen
Övriga frågor? Besök vår hemsida på www.rawcomedyclub.se eller maila oss på info@rawcomedyclub.se

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

fredag, 20 december 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad