Stäng reklam
Menu

RAW Christmas | Nour El Refai, Isak Jansson mfl

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
torsdag, 19 december 2024 kl:21:00

Nu är supersuccén ”A very RAW christmas” tillbaka för trettonde året i rad på anrika Hilton Stockholm Slussen. Kombinationen av klassiskt julbord, fantastisk standup och magisk utsikt mitt i city är svårslaget!
Börja kvällen med glögg och pepparkakor innan ni fortsätter till Hiltons matsal med utsikt över Stockholms stad, där det väntar ett traditionellt svenskt julbord med allt du kan tänka dig – och lite till. Lagom när maten har fått lägga sig i magen är det dags för en helt unik stand up comedy-upplevelse!
På scen:
Nour El-Refai är en av Sveriges bästa underhållare. Utöver rollen som komiker arbetar hon även som manusförfattare och skådespelare, flitigt anlitad föreläsare samt har en väldigt omtyckt podd.
Isak Jansson har turnerat med föreställningen ”Isak Jansson löser alla världens problem”, varit programledare i Tankesmedjan i P3 och vunnit priset ”Årets Föreställning” för Quick – en humorshow på Svenska Standupgalan 2019! Dessutom superaktuell med podden Rollspelsklubben!
Svea Sigmond Nytt humorlöfte som redan hunnit med att arbeta i redaktionen på Breaking News och uppträtt landet runt! RAW är glada att kunna presentera Svea Sigmond!
Christer Svensson är en ny spännande förmåga som snabbt gjort sig ett namn på den svenska humorhimlen. Hans träffsäkra humor lockar alltid till många skratt och 2021 vann han Nordens största standup-tävling Grand Comedy Slam. Utöver att vara väldigt rolig på scen har Christer även skrivit skämt till populära humorprogram som Svenska Nyheter och Parlamentet
Viktor Elsnitz är klubbdrivare, poddare och journalist. Man ser honom på scener runt om i landet och hans stil och leverans lämnar publiken skrikande efter mer. För tillfället är han aktuell med showen Ladies Night 2.0 och ståuppklubben Snälla kom.
Tider
17:00 – 18:00 Glöggmingel 
18:00 – 21:00 Julbord 
21:00 – 23:00 A Very RAW Christmas
För reservationer över 20 personer, besök https://www.julbordsportalen.se/julbord-pa-a-very-raw-christmas-sthlm-i-stockholm-14384 / https://julbordsguiden.se/julbord/raw-christmas-pa-hilton-slussen
Övriga frågor? Besök vår hemsida på www.rawcomedyclub.se eller maila oss på info@rawcomedyclub.se

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

torsdag, 19 december 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad