Menu

Under Ytan - av Mårten Andersson

Stockholm

Hilton Stockholm Slussen
lördag, 25 april 2015 kl:20:00

Om en normal människa vaknar upp på morgonen, liggande på köksbordet med pommes frites och räksallad i håret och en Gin Tonic i handen skulle hen förmodligen tänka: ”Det här är inte bra. Jag borde ta tag i mitt liv. Det gjorde inte komikern Mårten Andersson. Han tänkte högt: ”Det där är vad jag kallar en bra tisdag!”

UNDER YTAN är Mårten Anderssons hyllade och kritikerrosade första soloföreställning som kretsar kring att göra det bästa av det enda liv vi fått. Det är en humoristisk men samtidigt väldigt naken uppgörelse med 20 år av galna festkvällar, ytlighet, flyktbeteende och den där drömmen om ett helt annat liv med fru, barn och ett stort fint hus på landet.

Det är knivskarpa och humoristiska iakttagelser kring Mårtens egen och vår tids ytlighet och bekräftelsebehov. Det är också en gripande och inspirerande föreställning som handlar om ensamhet, vänskap och att våga förändra sitt liv där publiken både skrattar som de gråter och sedan gråter ”riktiga” tårar. UNDER YTAN lämnar ingen oberörd.

Mer info besök www.martenandersson.se

Hilton Stockholm Slussen är ett hotell i Hiltonkedjan, vid Södermalmstorg inte långt från Slussen på Södermalm, Stockholm. Adressen är Guldgränd 8. Hotellet förfogar över 289 gästrum och flera konferensrum samt restaurang Eken.

Datum / Tid

lördag, 25 april 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Hilton Stockholm Slussen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

345kr - 705kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad