Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Peter Högklint // Himlavalvet - nytt datum kommer

HimlavalvetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

PORTER & THORELLS SYNDROM presenterar:


PETER HÖGKLINT


Kafé HIMLAVALVET
Lördag 23 maj
Insläpp: 18.00
Konsert: 20.00.


Boka bord: camilla snabel-a kafehimlavalvet punkt com


Förköp: 100 SEK, Biljetter i dörren: 150 SEK


Med exklusiva 40 platser hälsar vi publik och Peter Högklint välkomna till HIMLAVALVET! I Observatorielunden, med unik utsikt över hustaken vid Odenplan bjuder vi in till en intim kväll med fantastisk musik, fantastisk mat i en fantastisk miljö!


PETER HÖGKLINT
Peter utlovar en rejäl dos energi och spelglädje med en blandning av eget material och covers… Musiken kommer ur samma rötter som närt artister som Neil Young, Tom Petty, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Thåström m.fl.


Egenskrivet material har alltid utgjort kärnan i musicerandet och det senaste albumet "Kärlek överallt" är inspelat av Andreas Dahlbäck (Bo Kaspers Orkester, Anna Ternheim) och producerat av Marcus Olsson (Eldkvarn, Moneybrother, Melissa Horn, Ulf Lundell).


Peters kommande album ”Time Is Running Out” är inspelat i Red bank N.J. med Bobby Bandiera (Southside Johnny, Bon Jovi, Dave Edmunds) som producent.


Varmt välkomna!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-23 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: