Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 18:00

Dan Viktor // Himlavalvet - nytt datum kommer

HimlavalvetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

PORTER & THORELLS SYNDROM presenterar:


DAN VIKTOR


Kafé HIMLAVALVET
Lördag 9 maj
Insläpp: 18.00
Konsert: 20.00.


Boka bord: camilla snabel-a kafehimlavalvet punkt com


Förköp: 100 SEK, Biljetter i dörren: 150 SEK


Med exklusiva 40 platser hälsar vi publik och Dan Viktor välkomna till HIMLAVALVET! I Observatorielunden, med unik utsikt över hustaken vid Odenplan bjuder vi in till en intim kväll med fantastisk musik, fantastisk mat i en fantastisk miljö!


DAN VIKTOR
Dan Vik­tor Anders­son, född 18 novem­ber 1977 i Väst­man­land, är en av de fli­ti­gast tur­ne­rande artis­terna i lan­det genom tiderna. Han är en mång­fal­digt pris­be­lö­nad live­ar­tist och låt­skri­vare; upp­hovs­man till ca 400 låtar och har släppt 9 album i eget namn sedan –99.


Han har belö­nats med Fred Åkerström-priset, Ted Gärdestad-stipendiet, Skap-stipendiet, Stim-stipendiet, Abf’s stora lit­te­ra­tur­pris, gram­mis­no­mi­ne­ring, m.m. 2007 kom det kri­ti­ker­ro­sade albu­met “Dan Anders­son sjunger Dan Anders­son” med Dan Vik­tors ton­sätt­ningar och nya arrange­mang av sin namne Dan Anders­sons dik­ter, vil­ket blev en stor succé. Det är med andra ord en rutinerad liveartist med en diger låtskatt som kommer till oss på Himlvalvet!


Varmt välkomna!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-09 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: