Menu

Mirage Episode Ii Feat. Julia Lindgren

Stockholm

HISTORISKA MUSEET
söndag, 31 mars 2024 kl:15:00

Välkommen till Historiska Museet tillsammans med Mirage Live i Stockholm och på en förtrollande kväll under EPISODE II, Mirages andra konsert som lovar att föra dig till en värld av musikaliska mästerverk i en delikat symbios med dagens kultur. Fördjupa dig i de förtrollande tonerna från den fantastiska sopranen Julia Lindgren när hon intar scenen med sin fantastiska röst. Missa inte detta!
En kväll fylld av en fantastisk mix av Monnakgotlas poetiska verk Images Lunaires, Griegs idylliska melodier, Sibelius episka finska klang och Puccinis ikoniska italienska klassiska arior.
Initiativet till Mirage kommer från två livslånga vänner, Sebastian Iivonen & John Nalan. Två skickliga pianister som delar scenen för ett förtrollande framträdande med fyra händer. Deras band, knutet sedan barndomen, kommer att genomsyra varje ton och skapa en harmonisk resa genom tid och melodi.
Vid varje konsert presenteras några av unga talanger som spås vara framtidens stjärnor och vi tror att ni i publiken en dag i framtiden stolt kan säga att "den stjärnmusikern hörde jag live en gång innan denna musikern blev känd!"
Missa inte denna unika förening av exceptionella röster och livslånga vänskaper, som väver en musikalisk upplevelse som lovar att fånga dina sinnen, bokstavligen (överraskning!). Säkra din plats för en kväll av oöverträffad konstnärlighet och själaberörande framträdanden på Mirage Live i Stockholm på Historiska Museet! #MirageMoments
ZON A är bästa platserna närmst scenen och ZON C är platserna med sämre vy då de ligger längst bort från scenen. Se bild för biljettzonerna.
Program kommer snart!
Vi ser fram emot att dela denna musikaliska resa med er. 
#MirageMoments

Datum / Tid

söndag, 31 mars 2024 kl: 15:00

Plats

Stockholm, HISTORISKA MUSEET

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

252

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad