kl: 16:00

Johan Glans - World Tour Of The World

Hotel RivalDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Johan Glans ute på världsturné med standup-föreställningen World Tour of the World”

Nu återvänder den mångfaldigt prisbelönta komikern Johan Glans till standup-scenen med en ny föreställning. ”World Tour of the World” är en uppföljare till de tidigare succéerna World tour of Skåne” och World tour of Skandinavien”. Johan Glans bjuder publiken på renodlad standup i ett rasande tempo i samma anda som hans tidigare föreställningar, men med helt nyskrivet material.

Johan Glans är en av landets populäraste och mest prisbelönta komiker. Han har bland annat utsetts till Årets manliga komiker två gånger och har varit ute på flera framgångsrika standup-turnéer. 2008 åkte han ut på en World Tour of Skåne” och fem år senare var det dags för World Tour of Skandinavien”, som spelades i hela Norden och hyllades i media.

– Det är nästan fyra år sen jag var ute på turné sist och jag längtar verkligen efter att åka runt igen. Jag har så mycket jag vill prata om och det är så roligt att möta publiken. Sedan förra turnén har jag varit med i flera tv-serier och spelat musikal och så, men standup är min första och största kärlek, säger Johan Glans.

Sverigepremiär var det på Cirkus i Stockholm den 21 nov 2016

Mer info: www.johanglansworldtour.se
Arrangör: CS Nöje


Pressröster om ”World Tour of the World”

“Glans glänser i sanslös show”
Aftonbladet, betyg 4

” Framförallt är det fantastiskt roligt på det okomplicerat direkta sättet”
Expressen, betyg 4

“ Johan Glans är genuint jäkla rolig. Och det räcker ju faktiskt långt, till och med 2016.
GP, betyg 4

”Vår trevligaste komiker. Johan Glans litar till det lilla formatet”
DN


Övrig info
Längd: Ca 90 min. Ingen paus.
Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetmasterombud.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.
Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticketmasterombud.

Hotel Rival, före detta Hotel Aston, är ett hotell, som öppnades 2003 vid Mariatorget i Stockholm. Hotellet ägs av ABBA-musikern Benny Anderssons bolag Benny Andersson Produktion AB och är uppkallat efter biografen Rival, som tillhör anläggningen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-14 16:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Mariatorget 3


Fler tillfällen:Johan Glans

Johan Glans, Hur gör man drömmen sann? på Spotify

Musikalen - Livet är en schlager

Hur gör man drömmen sann?

Johan Glans, Skåningar och stockholmare på Spotify

World tour of Skåne

Skåningar och stockholmare

Johan Glans, Lapp i tvättstugan på Spotify

World tour of Skåne

Lapp i tvättstugan

Johan Magnus Glans, född 9 april 1974 i Eslöv, är en svensk ståuppkomiker och skådespelare.


Som ung ägnade Glans sin fritid åt att spela schack i Eslövs Schackklubb. Ett annat ungdomsintresse har varit James Bond och han har varit med i SVT:s frågesportprogram Kvitt eller dubbelt, där han tävlat i ämnet. Glans gjorde sin debut som ståuppkomiker på Kramer i Malmö i oktober 1994. Han belönades med Bubbenpriset 1998 och han utsågs på Svenska Stand up-galan 2003 till Årets manliga komiker.


Glans har medverkat i flera humor- och satirprogram som till exempel Parlamentet i TV 4, tv-programmen Räkfrossa och Kvarteret Skatan och han har medverkat i program som exempelvis Släng dig i brunnen, Extra Extra! Morgonsoffan i SVT och Sverige dansar och ler samt Sverige pussas och kramas i Kanal 5. Han hade huvudrollen som Nisse Hult i SVT-komediserien Nisse Hults historiska snedsteg och spelade Reine Bok i tv-serien Hjälp!. Han har även uppträtt på Stockholm Live.


Den 29 oktober 2008 gav han ut dvd-filmen Johan Glans - World Tour of Skåne, inspelad i Helsingborgs konserthus den 5 juni 2008. Filmen är en ståupp-show från en turné runt om i Skåne. Den 9 och 10 november samma år, gästspelade han på Hotell Rival vid Mariatorget på Södermalm.


Under åren 2010–12 medverkade Johan i Monty Python–musikalen Spamalot på Nöjesteatern i Malmö och på Oscarsteatern i Stockholm.


Han är gift med Sara Young och de har tillsammans två barn. Glans farbror är författaren och kulturskribenten Kay Glans. Johan Glans är kusinbarn till friidrottaren Dan Glans. Johan är också syssling till Henrik Glans, som har varit med i Rederiet och Villa Medusa.
Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Så Mycket Bättre-Aktuella Icona Pop Släpper Nytt Med Peking Duk!
PRESS
13 okt
kl: 10:50

Så Mycket Bättre-Aktuella Icona Pop Släpper Nytt Med Peking Duk!

Australiensiska electro-popduon Peking Duk, släpper idag låten"Let You Down". På nya singeln hör vi inga mindre än svenska popduon Icona Pop på sång. Singeln följer upp "Fake Magic", featuring AlunaGeorge, som har sålt platina i deras hemland och streamats över 15 miljoner gånger globalt.

Låten "Let You Down" handlar om ung romans och är en kärlekslåt för vår generation. Med en ljudbild där sylvassa syntslingor och åskande trummor möts tillsammans med emotionella sångvokaler och melankolisk lyrik.

Peking Duk berättar vad låten "Let You Down" betyder för dem:

"It is loosely based off the story in the movie Candy from Heath Ledger's perspective. We honestly just felt like the happy melodies would be far more interesting with a sad story through the lyrics. Weirdly, the story in Candy is far more relatable than it seems on first glance. Many people are actually in scenarios or relationships where they know they are bringing the other person down. This is the hard part; trying to tell them to leave so you don't let them down."

Duon Peking Duk slog in sig på den internationella musikscenen under 2014 med fyra gånger platina-säljande debutsingeln "High". Med rötter I huvudstaden Canberra så har Adam Hyde och Reuben Style under åren samlat på sig hängivna fans världen över. År 2016 släppte de låten "Stranger" tillsammans med svenska ... Klicka för att läsa mer

Bild på Nytt Pris I Hälsobranschen - Swedish Health Awards
PRESS
11 okt
kl: 15:30

Nytt Pris I Hälsobranschen - Swedish Health Awards

Den 9 november samlas hälsosverige på Münchenbryggeriet för att kicka igång årets största hälsohelg. Galan Swedish Health Awards blir startskottet för Allt för Hälsan som går på Stockholmmässan i Älvsjö under helgen 10-12 november.

Galan, som leds av programledaren och författaren Agneta Sjödin, bjuder på middag, förstaklassig underhållning och välkända prisutdelare som Martin Lidberg och Tony Irving som delar ut pris till årets influencer, bloggare, hälsohjälte, hälsoföretag och inspiratör. Namn på några av de nominerade är; David Jonsson, Anja Forsnor, Linnéa Claeson och Elaine Eksvärd.

Swedish Health Awards utser även de bästa hälsoprodukterna inom 20 olika kategorier. Prisutdelningen för dessa priser sker på Allt för Hälsan-mässan den 10 november, närmare bestämt på Kurerascenen kl. 13.00. Läs mer om de nominerade, priserna och kategorierna.

- Intresset för hälsa är enormt och att med Swedish Health Awards inviga nordens ledande livsstilsmässa inom hälsa och samtidigt kunna uppmärksamma hälsoföretag, -inspiratörer och -personligheter känns fantastiskt, säger Johanna Gustafsson på Kurera, medarrangör för Swedish Health Awards.

- Det är jätteroligt att se det engagemang med vilken det nominerats och nu röstas för fullt, säger operativ projektledare för Allt för Hälsan, Kristin McKechnie. Detta är något som engagerar och det kä... Klicka för att läsa mer

Bild på Onda Clowner Tar Över Lustiga Huset På Grönans Halloween
PRESS
10 okt
kl: 13:40

Onda Clowner Tar Över Lustiga Huset På Grönans Halloween

När Gröna Lund för första gången öppnar sina portar till ett storslaget Halloweenfirande på höstlovet den 27 oktober-5 november, har det skett skrämmande förändringar på tivolit. Bland annat har Lustiga Huset blivit Olustiga Huset, där onda clowner lurar bakom varje vrå.Trots att Gröna Lund inte stängt sina grindar för sommarsäsongen riktigt än, pågår arbetet för fullt med att planera inför tivolits första Halloweenfirande den 27 oktober-5 november. Planerna involverar bland annat att öppna upp två nya skräckhus, där en av de nya skräckupplevelserna är Lustiga Huset som förvandlas till Olustiga Huset. Ett kringresande sällskap av minst sagt otrevliga clowner har slagit läger i Lustiga Huset och gör nu allt för att locka in besökare, som sällan får skåda dagens ljus igen…

- För oss som gillar skräck är det ett sant nöje att få sätta tänderna i Lustiga Huset och låta det återuppstå i en helt ny dager. De clowner man får möta därinne är långt ifrån trevliga och barnvänliga. Därför har vi satt en åldersrekommendation på 13 år (11 år i vuxet sällskap). Men om jag ska vara helt ärligt är det många av mina vuxna kollegor på Gröna Lund som aldrig kommer sätta sin fot i ... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter