Menu

Anders Ekborg - En Stilla Jul

Stockholm

Hotel Rival
tisdag, 19 december 2017 kl:19:30

Anders Ekborgs julkonsert har blivit en tradition för många i Sverige. Denna känslosamma och finstämda konsert har fyllt kyrkor, teatrar och konserthus under flera år och förnyas för varje säsong.

En stilla jul förmedlar det som många förknippar med en äkta och traditionell jul. Konserten vilar på en grund av eftertanke, kärlek och omtanke om andra. Anders delar scen med den klassiske gitarristen Bengt Magnusson, kompositören och pianisten Stefan Nilsson samt en stråkensemble.

Anders Ekborg, känd sångare och skådespelare, har redan hunnit med mer än de flesta vågat drömma om. Från Dramatenuppsättningar med bl.a. Ingmar Bergman, huvudroller på film och i TV, till stora musikalroller. Många förknippar Anders med hans uppskattade rollgestaltningar i bland annat Kristina från Duvemåla och Chess. Under våren 2016 har han gjort en kritikerhyllad Tevje i ”Spelman på taket” i Jönköping.

Längd: ca 90 minuter. Ingen paus.

Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetmasterombud.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.
Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticketmasterombud.

Hotel Rival, före detta Hotel Aston, är ett hotell, som öppnades 2003 vid Mariatorget i Stockholm. Hotellet ägs av ABBA-musikern Benny Anderssons bolag Benny Andersson Produktion AB och är uppkallat efter biografen Rival, som tillhör anläggningen.

Datum / Tid

tisdag, 19 december 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Hotel Rival

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad