Menu

RHEBORG – SÄKER PÅ ATT JAG ÄR OSÄKER

Stockholm

Hotel Rival
torsdag, 13 september 2018 kl:19:30

Johan Rheborg gör ny standup-föreställning – Säker på att jag är osäker”
Vem är man efter att barnen flyttat hemifrån? Vad ska man göra? Det försöker Johan Rheborg reda ut när han ger sig i kast med sitt nya liv i föreställningen “Säker på att jag är osäker – en standup om att inte veta. Det hyllade standup-proffset Johan Rheborg berättar om den osäkra och förvirrade privatpersonen Johan Rheborg.
Johan Rheborg har de senaste åren turnerat med två hyllade föreställningar som båda blivit stora publiksuccéer. Standup-showen “Rheborg som av Expressen beskrevs som fullständigt halsbrytande komik” och soloföreställningen En man som heter Ove som spelades över 100 gånger och fick lysande recensioner. Samtidigt som han stod på scen förändrades familjelivet.
– Efter 25 år som småbarnspappa så flyger barnen ur boet. Kvar står vi och funderar. Vem är jag? Vad vill jag? Vad tycker jag om saker och ting? I mitt fall är det solklart. Jag har ingen aning, berättar Johan Rheborg.
Dessa funderingar är utgångspunkten i hans nya föreställning “Säker på att jag är osäker – en standup om att inte veta.
– Jag är rätt säker på att jag är osäker på vem jag är och vad jag vill. Jag anstränger mig för att uppträda anständigt, ge plats för andra och hänga med när mina döttrar plötsligt blivit vuxna och debatterna kring middagsbordet hårdnar. Jag väger mellan känsla och logik och svaret blir hängande i luften som ett otydligt mummel. Det är svårt att lägga ut otydligt mummel på Instagram och Twitter, men jag har upptäckt att det blir väldigt skojigt när man börjar tala om det. Kanske kan även andra känna igen sig. Så, välkomna in i min hjärna där jag helt utan skyddsnät ger mig i kast med att hitta privatpersonen Johan Rheborg, säger Johan Rheborg.

Producent är CS Nöje.
Biljetter och info www.johanrheborg.se

Längd: 90 min
”Try out”

Övrig info
Hörselslinga fungerar endast på rad 1 - 10 parkett.
Gruppbokningar och övriga frågor: 0480-421010
Rullstolsplats inkl 1 fri ledsagare köps via 077 170 70 70, 0480 421010 eller hos Ticnetmasterombud.
Bokade / betalade biljetter kan INTE hämtas ut på arenan.
Bokade / betalade biljetter kan endast hämtas ut på Ticketmasterombud.


Hotel Rival, före detta Hotel Aston, är ett hotell, som öppnades 2003 vid Mariatorget i Stockholm. Hotellet ägs av ABBA-musikern Benny Anderssons bolag Benny Andersson Produktion AB och är uppkallat efter biografen Rival, som tillhör anläggningen.

Datum / Tid

torsdag, 13 september 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Hotel Rival

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad