Menu

Autentisk Relaterande - En 6 Veckors Kurs

Stockholm

Hälsans Hus
tisdag, 21 maj 2024 kl:18:30

Välkommen till en djupdykning i Autentiskt Relaterande!
Under sex veckor med start i Maj bjuder vi in 20 personer till vår cirkel av närvarande närhet - Autentiskt Relaterande.
Autentisk är att vara äkta, ärlig, avslöjande och transparent, så att andra kan se, höra och känna vår inre värld. Att relatera är att inse att det finns någon annan på andra sidan relationsfältet, med en unik upplevelse som är lika rik och komplex som vår egen.
AR inspirerar till ett mer levande, vaket och medvetet förhållningssätt i alla dina relationer - med dig själv, andra och världen. Sittande i en cirkel, i parövningar och i större grupper utövar vi kommunikationslekar enligt ARs alla olika formler och verktyg.
Under 6 tisdagar under 6 veckor kommer vi att utforska de fem principerna för autentiskt relaterande och applicera dem på våra egna liv. Tillsammans kommer vi att skapa en trygg och stödjande gemenskap där ärlighet, öppenhet och empati står i fokus.
De fem principerna av AR:
- Välkomna allt
- Anta ingenting
- Synliggör din upplevelse
- Äg din upplevelse
- Respektera dig själv och andra
TAKE AWAYS
* Självmedvetenhet och Självutforskning: Utforska din egen inre värld, identifiera dina värderingar och önskningar samt förstå hur de påverkar dina relationer.
* Ärlighet och Autenticitet: Lär dig att kommunicera ärligt och autentiskt med dig själv och andra.
* Empati och Lyssnande: Utveckla förmågan att lyssna aktivt och empatiskt för att förstå andra människors perspektiv och känslor.
* Gränser och Självrespekt: Upptäck vikten av att sätta sunda gränser och respektera både dina egna och andras gränser i relationer.
* Tillit och Sårbarhet: Bygg upp tillit genom att vara sårbar och öppen, och lär dig att hantera osäkerhet och risker i relationer.
Genom att integrera dessa grundläggande principer i våra liv kommer vi att skapa starkare, mer meningsfulla och hållbara relationer både med oss själva och med andra.
Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet av personlig utveckling, är du välkommen att delta i detta sex veckors program och utforska möjligheterna till autentiskt relaterande tillsammans med oss. Låt oss tillsammans skapa en värld där äkta och djupgående relationer blomstrar!
Träffar:
Tisdagar med start tisdag 21 maj

Sista träff tisdag 25 juni

Datum / Tid

tisdag, 21 maj 2024 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Hälsans Hus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

2000

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad