Menu

Anders F Rönnblom med Band

Stockholm

Intiman
söndag, 13 november 2016 kl:19:00

Anders F Rönnblom med Band

Efter en drygt 50 år lång karriär som grammofonartist gör ANDERS F RÖNNBLOM, enligt många, sin bästa musik nu! Den kritikerrosade F-trilogin följs nu upp med ett nytt spännande konst- och musikprojekt – Freak Show.

Det hela inleds i höst med en vinylskiva som är ett specialprojekt med anledning av hans 70-årsfirande. Det var hans fans som hade samlat ihop till en inspelningsdag i anrika Atlantis musikstudio i Stockholm, där han i början av 90-talet spelade in tre skivor. Nu var han tillbaka där och bestämde sig för att göra en liveinspelning med publik närvarande i studion. Fyra kompositioner specialskrevs för detta event, och en femte låt hämtades från det redan påbörjade Freak Show-projektet. Det bestämdes att detta skulle släppas på en efterlängtad vinylskiva nu i höst. AFR Band förstärkta med gästartister skapade en magisk eftermiddag den 24 maj, och hela inspelningen dokumenterades även på film. Freak Show fullbordas sedan på våren 2017 med en CD/DVD-box som innehåller nyskrivet material, livekonserter, intervjuer, konst m.m. En konstutställning med titeln Faces Freaks Fantasy kommer att ha vernissage hösten 2017.

“Att efter så många år i skivbranschen få sina bästa recensioner någonsin för det senaste man har gjort känns väldigt inspirerande. Det gör att man vill fortsätta i många år än,” säger den 70-årige rockveteranen som kommer med AFR Band till Västerås och Intiman den 13 nov.

Tider
Insläppstid: 18:00
Starttid: 19:00

Åldersgräns: 13

Datum / Tid

söndag, 13 november 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Intiman

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad