Menu

LENNIE NORMAN

Stockholm

Intiman
söndag, 4 november 2018 kl:18:00

Det var 27 år sen sist Lennie Norman gjorde en soloshow. När han i våras gav sig ut på en riksomfattande turné med föreställningen Gubbvarning live så blev det succé!
Efter att blivit hyllad av både publik och media så bestämde sig Lennie för att förlänga sin turné, så under hösten får ytterligare ca 20 städer runt om i Sverige besök av den legendariska komikern. Föreställningen bygger vidare på böckerna med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar.
Publiken kan förvänta sig en personlig, vass och galet rolig föreställning där Lennie skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden. Vi lovar – Lennie drar sig inte för att säga ett sanningens ord!
Argare, bittrare och mer förbannad än någonsin kommer Lennie Norman bjuda publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Publiken kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up show av allra högsta klass!
LENNIE NORMAN, musiker och legendarisk ståuppare, sågs senast i showen ”Lennie Skifs – Still Crazy” som gick för fullsatta hus på Restaurang Tyrol i Stockholm och under våren 2017 gjorde showen tillsammans med Robert Wells Standup - Sitdown succé runt om i Sverige.

Datum / Tid

söndag, 4 november 2018 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Intiman

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

435

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad