kl: 19:30

En kväll med FREDRIK STRAGE + Fråga STRAGE

IntimanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Fredrik Strage är första gästen i en serie föreläsningsevent anordnade av Scensnack på Intiman.


Som DN-krönikör, TV4-kommentator, författare och journalist har Fredrik Strage blivit synonym med begreppet popkultur. Aftonbladet har kallat honom den svenska rockjournalistikens prince of darkness och jämfört hans förmåga att underhålla med ett Kinderägg ("något spännande, något man kan leka med, CHOKLAD!").
Nu följer han upp krönikesamlingen "242" och podcasten "Hemma hos Strage" med en kväll på Intiman. Fredrik Strage kommer att bjuda på anekdoter från 30 års skrivande och prata om rockmytologi, idoldyrkan, vinylfetischism, hipphet, åldrande, moshpits och om att vidareutbilda sig själv till influencer. Dessutom blir det hemliga gästartister och frågestund.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-06 19:30


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Odengatan 81


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Bild på Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards

Vinnarna i Antikbranschens prestigefyllda pris The Collector´s Awards är klara. Pristagarna offentliggjordes på Antikmässan under en glittrande galamiddag på torsdagskvällen 14 februari. Antikmässan äger rum på Stockholmsmässan 14-17 februari. I år firar The Collector´s Awards 10 år och som vanligt leddes galan av Pontus Silfverstolpe och Peder Lamm. Sex priser delades ut, men redan...

Bild på Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen

Möbel- och belysningsmässan Stockholm Furniture & Light Fair fortsätter att växa och stärka sin position som världens ledande mötesplats för skandinavisk design. På årets mässa som avslutades i helgen uppgick 31,5 % av besöken från utlandet. Besökarna representerade 99 länder. Intresset och engagemanget för Stockholm Design Week fortsätter också att växa, i år uppgick...

Hitta oss på Facebook