kl: 19:30

Snutsnack LIVE

IntimanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

PREMIÄR FÖR SNUTSNACK LIVE!
Snutsnack är en podd där Hasse Brontén gästas av poliser. Gästerna delar med sig av speciella händelser och upplevelser från sitt yrkesliv. Lyssnaren får ta del av gästernas unika ögonblick och avgörande situationer som har haft stor påverkan och betydelse vidare i livet. Sedan första avsnittet sändes under hösten 2017 har intresset växt sig stort och antalet följare ökat.
Hasse Brontén spelar nu för första gången in sin podd Snutsnack LIVE på Intimanteatern i Stockholm. Blodbildsanalys, fingeravtryck och fiberöverföring. Ämnet för kvällen är kriminalteknik.
Vad kan göras, och vilka spår kan säkras när polisen kommer till en brottsplats?
Kan man genom att se på blodstänk veta vilket vapen som har använts?
Vilka spår lämnar en person efter sig?
Kan man alltid hitta spår i samband med ett brott?
Stämmer verkligen de analysmetoder som vi kan se i tv-serier som tex CSI?


Kom och lyssna på Hasse som gästas av två erfarna kriminaltekniker, Anna Jinghede och Jens Ulander. Förutom att diskutera viktiga ämnesområden kring forensiska utredningar så kommer både Jens och Anna exemplifiera med egna exempel. De kommer också att prata om välkända fall där kriminalteknik spelat en avgörande roll.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-02 19:30


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Odengatan 81


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook