Menu

Scener Ur Ett Äktenskap Med Messiah Hallberg - En StandupshowVäxjö

, Palladium
lördag, 18 september 2021 kl: 18:30

bOBS! Föreställningen är flyttad. Köpt biljett gäller. /b

bMessiah Hallberg är just nu aktuell med sin standupföreställning Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop. Föreställningen har fått ett varmt mottagande av såväl publik som press. Föreställningen hade premiär den 20 september och inte långt senare stod det klart att samtliga föreställningar under hösten är slutsålda. Nu är det klart att turnén förlängs och den 21 mars återvänder Messiah till Palladium ännu en gång!/b

- Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds iMin kamp/i, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en självklar del av Sveriges humorelit. Under 2017 turnerade han med kritikerrosade Den missförstådde profeten och utsågs förra året till Sveriges bästa manliga komiker. Just nu är han aktuell med sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”, som bygger på berättelser från hans eget förhållande kombinerat med vardagliga iakttagelser. Med hög igenkänningsfaktor och en utmärkande träffsäkerhet tar han oss igenom olika utmaningar med att leva i en relation.

bOM MESSIAH/b
Messiah Hallbergs karriär som komiker började 2009. Efter bara två år i branschen prisades han på Svenska Standupgalan med utmärkelsen iTändstickan/i för att ha förnyat svensk standup. 2015 turnerade han med standupshowen iPolitiskt autokorrekt/i med den norska komikern Martin Beyer-Olsen. Messiah Hallberg har setts i TV-program som iFinaste familjen och Parlamentet./i

2016 startade Messiah tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten iFreakshow/i och året därpå turnerade han med sin första hyllade soloföreställning iDen missförstådde profeten/i samt tog emot priset Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan. Nu är han aktuell som programledare i Vakna med NRJ och under 2019 är han ute med sin andra soloföreställning iScener ur ett ”äktenskap”/i.

a href=www.facebook.com/messiahhallbergofficial target=_newwww.facebook.com/messiahhallbergofficial/a
a href=www.instagram.com/messiahhallberg target=_newwww.instagram.com/messiahhallberg/a
a href=www.twitter.com/messiahhallberg target=_newwww.twitter.com/messiahhallberg/a

Föreställningen varar ca 90 min, ingen paus.

Rullstolsplatser bokas via Ticketmaster Callcenter, tel 0771 - 70 70 70

Datum / Tid


2021-09-18 18:30

Plats

Palladium
Växjö, Storgatan

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 395kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad