Menu

Johan & Björn - Värmländsk VoodooLinköping

, Forumteatern
torsdag, 23 september 2021 kl: 17:00

b* * * EVENEMANGET HAR FLYTTATS! * * */b

Med anledning av det rådande läget kring Corona (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens direktiv kring publika evenemang behöver föreställningen som var planerad till den 25 mars 2021 flyttas fram ytterligare en gång. Denna gång till 23 september 2021.

bKöpt biljett till den 26 mars 2020, till den 27 november 2020 och till den 25 mars 2021 gäller till det nya datumet 23 september 2021 och du som biljettköpare behöver inte göra något./b

Mer information har skickats till den mailadress som användes vid biljettköp.

Har du ej möjlighet att komma det nya datumet är du välkommen att få dina biljetter återköpta via Ticketmaster.

Skicka då in ditt ärende via detta a target=_blankhref=https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258Formulär/a senast 2021-01-26

Mer information om hur ansökan går till finns på länken. Återbetalningsansökan kan endast göras via denna länk.

Service- och distributionsavgifter återköps ej vid inställda eller flyttade evenemang.


bVärmländsk voodoo
En helt ny humorföreställning med Johan Östling och Björn Ling/b

Efter succén med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med en helt nyskriven föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.

VÄRMLÄNDSK VOODOO är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer. Magiska potatisar, en missförstådd äppelmosleverantör, antirenovering och varför man absolut inte bör köpa hund – inte ens en liten! Är vi egentligen skapta för att ingå äktenskap med ett vattenpass? Varför låtsas vi att rawbollar är goda?

I VÄRMLÄNDSK VOODOO används nästan inga nålar alls. Istället får publiken åka en själslig Flume ride tillsammans med musik- och ordekvilibristerna Björn Ling och Johan Östling.

Värmländsk Voodoo.
Längd ca 1 tim 40 min. Ingen paus.

Björn Ling och Johan Östling har ett gediget förflutet som musiker. De har dessutom medverkat i Ulf Malmros filmer Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas Pojkar. I TV har vi kunnat följa dem i serien Ack Värmland. Senast har Björn Ling kunnat ses i nöjesprogrammet Alla För en på SVT och Johan Östling har varit programledare på Hela Sverige bakar på TV4.

Datum / Tid


2021-09-23 17:00

Plats

Forumteatern
Linköping, Ågatan 55

Typ

Övrigt

Kostnad

460kr - 460kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad