Menu

Sissela Kyle – Etta På Listan!Kalmar

, Kalmar Teater
fredag, 24 september 2021 kl: 15:30

Sissela Kyle på Sverigeturné med “Etta på listan!”

Tio år efter den stora succén med Dina dagar är räknade ställer sig Sissela Kyle äntligen på scen med en egen föreställning igen. Den efterlängtade comebacken går under namnet Etta på listan!” – en kaxig föreställning om livet, listor och hur det är att vara Sissela Kyle.
Sissela Kyle är en av Sveriges mest hyllade skådespelare och har dessutom utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hon har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och hennes senaste soloföreställning, “Dina dagar är räknade, blev en succé med ungefär 150 utsålda föreställningar över hela Sverige.
Nu, drygt tio år senare, är Sissela Kyle tillbaka med en ny soloföreställning. Etta på listan!”, utgår från Sissela Kyles besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv.
– Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger hon.
”Etta på listan” är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag. Manus är skrivet tillsammans med Calle Norlén, för regi står Emma Bucht och på scen medverkar även multimusikern Sara Niklasson.

Föreställningens längd ca 80 min. Ej paus.
Turnéproducent: CS Nöje, Cecilia Stenborg
Web: a target=_blankhref=http://www.sisselakyle.sewww.sisselakyle.se/a

Rullstolsplatser bokas på Kalmarsalen biljett@kalmarsalen.se 0480-421010, Callcenter 077-170 70 70 eller Ticketmasterombud.
Kalmar Teater har 2 rullstolsplatser. Dessa är på rad 9 parkett, plats 117 & 135 . 1 ledsagare går in fritt.

Gruppbokningar och övriga frågor: biljett@kalmarsalen.se 0480-421010

Hörselslinga
Mottagare i 2 delar fås av vaktmästarna vid förfrågan som även ger instruktion. Bäst mottagning från 4:e rad parkett samt 1:a rad(balkong). 2:a(balkong) rad fungerar, men bättre på 1:a. Undvik 3:e rad (balkong).

Garderob
Kalmar Teater har krav från brandmyndigheten på inhängning av ytterkläder i garderoben. Garderobsavgift 20:- Endast kontant betalning i garderoben.

Flyttat event (uppdaterad 21 jan 2021)
Eventet är flyttat till den 24 sep 2021 kl. 17.30 med anledning av covid-19. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Observera den nya starttiden kl. 17.30.
Passar inte det nya datumet så ber vi dig göra så här:
Maila sara.andersson@kalmarsalen.se senast den 22 februari 2021. Ange ditt bokningsnummer, namnet på din bank, clearingnummer samt kontonummer så kommer en återbetalning exklusive serviceavgift att ske.

Kalmarsalen administrerar biljettförsäljningen på uppdrag av arrangören CS Nöje

Datum / Tid


2021-09-24 15:30

Plats

Kalmar Teater
Kalmar, Larmtorget 1

Typ

Övrigt

Kostnad

410kr - 460kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad