Menu

Malmberg - Full Av LivhGöteborg

, Kajskjul 8
fredag, 24 september 2021 kl: 16:00

bClaes Malmberg/b är tillbaka på Kajskjul 8 och den här gången får han sällskap av de underfundiga texternas mästare bStefan Livh/b och bBennet Fagerlunds/b trio.

Nu kan vi äntligen släppa biljetterna till den efterlängtade scenshowen med skådespelaren och komikern Claes Malmberg och en av våra mest omtyckta radioprofiler Stefan Livh.
Den 24 september är det premiär för deras fartfyllda scenshow där fyndig humor varvas med eftertänksamma reflektioner, musik och sång. Allt levererat med värme och ackompanjerat av Bennet Fagerlunds svängiga trio.
Showen är uppdelad i en för- och huvudakt som varvas med vår specialkomponerade trerätters meny. bVarmt välkommen!/b

KVÄLLENS MENY
Det blir tre härliga välkomponerade rätter som våra kockar och köksmästare Daniel kärleksfullt tillagat från grunden. a target=_blankhref=https://kajskjul8.se/underhallning/malmberg-full-av-livh-meny/ Läs mer om menyn /a

bKVÄLLENS UPPLÄGG/b
18.00 Dörrarna öppnas, menygäster hälsas välkomnas
18.30 Senast ankomsttid menygäster
18.30 Showplatsgäster hälsas välkomna
19.00 Välkomna till bords, förrätt serveras
19.30 Mellanakt, 20-25 minuter
20.00 Varmrätt serveras
20.40 Dessert & Kaffe
21.15 Huvudakt, ca 1 timma och 20 minuter
22.40 Drink och avslutning vid bordet
Tack för ikväll!

Åldersgräns 18 år. Bordsplacering görs i bokningsordning. Betalda biljetter återlöses ej. Rullstolsplatser finns och bokas endast via telefon.

Kajskjul 8 är ett före detta kajskjul vid Packhuskajen i Göteborgs hamn. Skjulet byggdes kring 1885 och användes som lagerbyggnad. Järnvägen gick ända fram till byggnaden så att man kunde lasta in gods i skjulet och över till fartyg, eller tvärt om. År 1995 byggdes skjulet om för att passa ihop med förnyelsen av Packhusplatsen och för att kunna användas vid olika evenemang. Skjulet är en de få återstående träbyggnaderna längs med Göteborgs kajer.

Datum / Tid


2021-09-24 16:00

Plats

Kajskjul 8
Göteborg, Packhusplatsen 11

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad