Menu

Pernilla Wahlgren Har HybrisLinköping

, Linköping Konsert & Kongress
söndag, 26 september 2021 kl: 17:00

b VIKTIG INFORMATION OM FLYTT AV FÖRESTÄLLNINGEN PERNILLA WAHLGREN HAR HYBRIS LINKÖPING KONSERT & KONGRESS 12 FEBRUARI 2021/a

Kära gäst,

I enlighet med regeringens förbud mot offentliga evenemang för fler än 8 personer på grund av COVID-19, är vi tyvärr tvungna att flytta föreställningen med Pernilla Wahlgren ytterligare längre fram.

bNytt datum är 26 september 2021 kl. 19:00./a

* Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller på det nya datumet, och du har samma plats.
* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter senast den 8 januari 2021.
Så här gör du om du vill återlösa din biljett: Om du köpt din biljett via Ticketmaster ska du fylla i formuläret nedan för återlösen. Formuläret är öppet till och med 8 jan 2021 och därefter kommer Ticketmaster att återbetala dig på samma klientmedel som du använde vid köpet.

Om du köpt din biljett på plats hos Linköping Konsert & Kongress kontaktar du istället oss via mail info@konsertkongress.se

Länk till formulär hos Ticketmaster: https://help.ticketmaster.se/hc/sv/requests/new?ticket_form_id=360000142258

Har du några frågor gällande detta, kontakta Lifeline på info@lifeline.se. Du kan också läsa mer på www.lifeline.se/corona.
För mer information gällande våra evenemang och COVID-19 (Coronavirus), se www.lifeline.se/corona.

Hon Kom
Hon Sågs
Hon Sponsrades

Pernilla Wahlgren har Hybris

Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140 000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.

Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.

Arrangör a href=http://www.lifeline.se target=”_New”Lifeline/a

Insläpp kl 17:30
Längd ca 110 minuter, ej paus
Lokal Crusellhallen

Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress 013-190 00 00

bGör din kväll till en helkväll!/b
Välkommen till Konsert & Kongress Bistro för att njuta av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny.

Boka ditt bord via telefon 013- 190 00 30 eller mail a href=mailto:bistro@konsertkongress.se?subject=Boka innan Pernilla Wahlgren - matiné 17 oktober target=”_New” bistro@konsertkongress.se /a
Bistro & Bar öppnar 2 timmar innan föreställningen.

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida a href=http://www.konsertkongress.se target=”_New”www.konsertkongress.se/a

Datum / Tid


2021-09-26 17:00

Plats

Linköping Konsert & Kongress
Linköping, Konsistoriegatan 7

Typ

Musik

Kostnad

605kr - 605kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad