Menu

Monstret Och Människorna - Musikalen

Stockholm

Junibacken
lördag, 23 november 2019 kl:15:30

”Om alla bara kunde sluta vara rädda Välkommen till musikalen Monstret och människorna! Alla betalar barnpriser och Junibacken bjuder på inträdet till huset. Mysrys för hela familjen!
Om att bli ett monster på sin nionde födelsedag. Och om att vara modig, fast man egentligen inte vågar. I september 2019 var det urpremiär för Junibackens nyskrivna musikal Monstret och människorna. Musikalen är baserad på Mats Strandbergs och Sofia Falkenhems bokserie om Monstret Frank.

Dramatisering, regi & sångtexter: Mikael Kallin
Kompositör, arrangering & musikproduktion: Emil Nilsson

Ensemble
Madeléne Evertsson: Frank & Monstret Frank
David Krafft: Kryger, Pica, Pappa
Emmelie Rosenberg: Magnolia
Anna Gunnarson: Alice, Uva-Lisa, Mamma, Svarta Madam

Sagt om föreställningen: “Det var någonting speciellt med den här föreställningen. Den tog ungarna på allvar. Ni vågade “hänga på tonerna” och litade på publiken. Nu är det Junibacken vi pratar om och då vet alla att det är högsta kvalitet. Men ändå så vill jag lyfta Emil Nilssons musik. För helskotta! Det är ju världsklass!!”
- Martin Widmark

”OM ni har möjlighet att ta med era barn och gå och se det här så tycker jag verkligen, verkligen, verkligen att ni ska försöka göra det. (Och om ni inte har barn så låna ett, eller bara skit i barnen och gå själva.) Det är en mjuk och mörk och sorglig och svinrolig och annorlunda historia om att vara annorlunda. Att jag fick se den här med min unge och att vi båda två blev så tagna att vi hade svårt att uttrycka oss i ordentliga meningar efteråt var ett vidunderligt litet äventyr för mig. - Fredrik Backman


Tider
Insläpp: 45 min innan start
Spellängd: 60 min (ingen paus)

Åldersgräns
5 år - Musikalen vänder sig till barn i åldern 5-10 år och ska upplevas i sällskap av närstående vuxen.

Rullstol
Rullstol- och Ledsagarbiljett bokas via Ticketmaster Contact Center på 077-170 70 70 eller ditt närmaste biljettombud. Ledsagare medföljer gratis med egen biljett.

a target=_blankhref=https://www.junibacken.se/barnteater/monstret-i-natten-en-musikal/
junibacken.se/a

Datum / Tid

lördag, 23 november 2019 kl: 15:30

Plats

Stockholm, Junibacken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad