Menu

Bluesbröder - Clas Yngström & Patrik Steen

Stockholm

Kafe Himlavalvet
fredag, 19 augusti 2022 kl:19:30

BLUESBRÖDER
Vi hälsar Bluesbröder välkomna tillbaka till Kafé Himlavalvet den 19 augusti.
Bluesbröder är namnet på Clas Yngström och Patrik Steens nya Bluesduo. Det är Blues, blues, blues för hela pengen.. på ett intimt och eget vis. Vi blandar Countryblues, Chicagoblues, Texasblues, Funky Blues och – icke minst – DALABLUES! Bluesbröderna sjunger och spelar gitarr – elektriskt och akustiskt och varvar musiken med anekdoter och info om låtarna och dess upphovsmän.
Svänget är en viktig ingrediens, spänningen mellan svaga känsliga partier och stormande vräk, är en annan. Publiken är en mycket viktig faktor i Blåbrödernas framträdande, helt i linje med det råd Clas fick av gamle Albert King för en fyrtio år sedan ”I wanna please the people, cause The people pleases ME!”
Clas är en erfaren bluesveteran, invald i BLUES HALL OF FAME, som ”Legendary Blues Artist” och Patrik är ungtuppen som ger benet med full kraft och garvar åt allt. Båda har haft musiken sedan barnsben och ser musicerandet som en livsstil.
Bröderna BLUES vill ta med er på en härlig och svängig resa – är ni redo?
OBS! Biljetten är en ståplats-biljett. Det finns ett begränsat antal sittplatser. Gäster som förköpt mat är garanterade sittplats.
Kafé Himlavalvet är en pärla högst uppe i Observatorielunden med fenomenal utsikt över Vasastans plåttak ända bort till Astrid Lindgrens gamla hem (nej, inte i Småland, SÅ bra utsikt är det inte...). Fullständiga rättigheter!
Varmt välkomna!
I samverkan med Bilda.

Datum / Tid

fredag, 19 augusti 2022 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Kafe Himlavalvet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad