Menu

Elias Kahila

Stockholm

Kafe Himlavalvet
fredag, 28 juni 2024 kl:19:30

ELIAS KAHILA
Känd som den pålitlige cellisten för många framstående rockband i Finland kommer Elias Kahila, 40, att ge sig ut på en soloturné sommaren 2024 med sitt unika liveset - Och nu kommer han också att uppträda i Stockholm, Sverige för första gången sedan 2019!
Missa inte chansen att uppleva Kahilas magiska framträdande, där han sjunger, spelar pop/rock-cello och live-loopar låtarna, och bygger hela föreställningen med ett enda instrument, sin cello. Kahilas nya bluesbaserade celloteknik har väckt uppmärksamhet över hela världen - Ken Caillat, producent för Fleetwood Mac, delade nyligen Kahilas version av "Tusk" på sina egna sociala mediekanaler, och svenska bluesinfluencern Bill Öhrström har ofta uppträtt med Kahila både i Finland och Sverige.
OBS! Biljetten är en ståplats-biljett. Det finns ett begränsat antal sittplatser. Gäster som förköpt mat är garanterade sittplats.
INFO: Insläpp: kl 18.00 Konsert: kl 19.30.
OM KAFÉ HIMLAVALVET:
Kafé Himlavalvet är en pärla högst uppe i Observatorielunden med fenomenal utsikt över Vasastans plåttak ända bort till Astrid Lindgrens gamla hem (nej, inte i Småland, SÅ bra utsikt är det inte...). Fullständiga rättigheter!
OM PORTER & THORELLS SYNDROM:
Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.
OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi Ticksters evenemangsförsäkring.
I samverkan med Bilda.

Datum / Tid

fredag, 28 juni 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Kafe Himlavalvet

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

175

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad