Menu

Rolling Rootsy Revue 2017

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
fredag, 7 juli 2017 kl:16:30

Rootsy Music gör RRR 2017! Det är med glädje och gott självförtroende som vi kan basunera ut att vår omtyckta och efterfrågade Rolling Rootsy Revue gör comeback i sommar.


Den av artister och publik så älskade kringresande och cirkusliknande americana-festivalen har genomförts två gånger. Första årgången 2014 bjöd på då ännu obreakad Jason Isbell, Israel Nash och Willy Clay Band. Andra året 2015 bjöd på bland annat Judah & The Lion som precis nu åker runt och headlinar för utsålda arenor i Nordamerika och Justin Townes Earle och The Handsome Family.


RRR är festivalen där en får chansen att uppleva framtidens americana-stjärnor i en perfekt och nära miljö. Men RRR är också festivalen som visar upp redan starkt etablerade artister inom americanan.


Vi har också alltid med en "dark horse" – en artist som vi vet få känner till men som vi bara måste få presentera för en större publik. Första året var det Matraca Berg och andra året Rayland Baxter. Båda gjorde stor succé och har efter RRR en stor publik i Skandinavien.


Vem blir "dark horse" på Rolling Rootsy Revue 2017 tror ni?


Presenteras i samarbete med Rootsy Music. Med reservation för ändringar.

Datum / Tid

fredag, 7 juli 2017 kl: 16:30

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

445

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad