Menu

Toots and the Maytals

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
onsdag, 12 juli 2017 kl:18:30

Onsdagen den 12 juli kommer inga mindre än ”The Godfather of SKA & Reggae” till Stockholm för en konsert på Kägelbanan! Legendariskt på scen och tveklöst den häftigaste reggae-konserten i Stockholm denna sommar! Innan och efter konserten styrs dansen av Thomas Gylling från Mosquito.


Den legendariska gruppen från Kingston Jamaica bildades i början av 60-talet och sägs vara några av grundarna till reggaemusiken och är väldigt populära världen över. I låten Do The Reggay såg de till att ordet ”reggae” användes för första gången i musikhistorien.


Frontfiguren Toots Hibbert's souliga röst och stil har blivit jämförd med Otis Redding, och gjort att han blivit utnämnd till en av världens 100 bästa sångare av tidningen Rolling Stone. I över 30 år har de med sin blandning av ska, reggae och rock banat väg och inspirerat många av efterföljande generationer av band och musiker.


Med världs-hits som 54-46 That´s My Number, Country Roads och Pressure Drop kan vi garantera att det blir en legendarisk spelning på Kägelbanans mäktiga scen!


Presenteras i samarbete med Öland Roots. Med reservation för ändringar.

Datum / Tid

onsdag, 12 juli 2017 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

415

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad