Menu

Fritzs Corner 20 år 3-4 nov

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
fredag, 3 november 2017 kl:18:00

Fritz's Corner fyller 20 år! Detta ska vi fira med stort dunder och brak den 3 & 4 november på Kägelbanan!
Fredag den 3 november:


HELL ON WHEELS


Svenska indiebandet Hell On Wheels bildades 1994 i Nyköping, och har sedan dess släppt en hel drös med singlar, EPs och fullängdare, och skapat sig en bra kultstatus på köpet. Senaste skivan One Ros kom 2011, och det var även ett bra tag sen bandet spelade live. Men nu är det dags! Missa inte när dessa Fritz-favoriter repar ihop sig och spelar på vårt kalas!


????????????????????????????????????????


Lördag den 4 november:


THE FRESH & ONLYS (US)


Efter tre års väntan är äntligen San Franciscos favorit-knasbollar The Fresh & Onlys tillbaka med nya albumet Wolf Lie Down!


Sångaren Tim Cohen och gitarristen/producenten Wymond Miles är inga färskingar inom scenen, men på Wolf Lie Down återspeglas en nyfunnen passion; skivan genomsyras av en upplyftande romantik och gitarrlusta, och bandets egna, lite skeva humor. Det är mystisk janglepop, vars pastorala öken-noir-känsla införlivas genom Cohen och Miles duellerande art/punkiga sånghantverk.


Skivan spelades mestadels in i Wymond Miles studio av bandet själva, men även med hjälp av Bay Area-analog-veteraner som Kelley Stoltz och Greg Ashley. Tidigare medlemmarna Shayde Sartin och Kyle Gibson gör också inhopp, liksom turnerande följeslagaren James Barone (Beach House).


Det är ett nytt kapitel i The Fresh & Onlys liv, och en triumferande återgång till underjordens titaner. Kanske är det så att Wolf Lie Down är den bästa introduktionen till detta oursäktande och mångfacetterade rock’n’roll-band.


Fler band TBA!

Datum / Tid

fredag, 3 november 2017 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 370

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad