Menu

”Make A Noise Stockholm!” – Carach Angren m.fl.

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
lördag, 17 juni 2017 kl:17:00

Rätten Till Sin Identitet presenterar: ”Make A Noise Stockholm!" – fem band på scen, fyra konstnärer som visar upp sin konst och DJ Skinny garanterar en helhetsupplevelse för alla med passion för metall och mörk estetik.


CARACH ANGREN [NL]


"Holländska skräckmästarnas första Sverigespelning sedan 2010"


När kallsvetten sakta rinner nedför din rygg, gåshuden kryper över ditt skinn och rädslan sakta kväver din andning, då har du nått till skräckens rike. Och i denna mörka domän härskar nu Carach Angren genom sin fjärde platta This Is No Fairytale.


Skräckmästarna från Holland har slipat på sin låtskrivarkonst till ett vapen med skräpa och precision där majestätisk orkestral galenskap vävs samman med isande black metal till berättelser som kommer hemsöka dig. Nu släpper Carach Angren ut sina inre demoner i Stockholm!


NETHERBIRD


Netherbird bildades 2004 och har sedan dess varit en gränsgångare som vävt in black, death och heavy metal i sin musik. Bandet har sina rötter i den Skandinaviska metalscenen och det visar sig ganska tydligt i ljudbilden där det går att hitta en hel del släktskap med de band som etablerade den skandinaviska undergroundscenen. Netherbird väver dock alltid in egna och lite udda element i sin musik. Lyssna här!


6th AWAKENING


Från de mörka hörnen av Umeå kommer 6th Awakening. Med kärna i death / black / doom, har 6th etablerat sig på metalscenen under 15 års tid. Bandets deltagande i Demons of the Opera – ett samarbete med Norrlandsoperans Symfoniorkester – och dess demoniska frontkvinna ger bandet sitt unika signum. Sångerskan Lovisa Havtörne och duon bakom gitarrväggen – Robert Arnlund och Mathias Harnerud – har skrivit låtar tillsammans i över ett decennium.


SARA FE
Sara FE är en konstnär i Stockholm som målar och tecknar i en mörk, popsurrealistisk stil. Konstverken skapas med varierande medier, bland annat oljefärg, akvarell och färgpennor. Motiven föreställer ofta ensamma ansikten, djur eller träd, i en tom omgivning. Konstnärens motivation är människans relation till naturen, psykisk ohälsa och livets skörhet. Vidare inspireras hon av fauna, folktro, mytologi och drömmar. Med en blandad palett där det söta och vackra möter det mörka och dystra vill hon få betraktaren att stanna upp och fundera över sin egen tolkning.


FLER ARTISTER OCH MEDVERKANDE TILLKOMMER.

Datum / Tid

lördag, 17 juni 2017 kl: 17:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

190

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad