Menu

Jonas Lundqvist

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
fredag, 16 mars 2018 kl:20:00

”Jag är kitsch. Jag är tom. Jag är full av Rock'n'roll.”
- Jonas Lundqvist


Jonas Lundqvist startade redan som 11-åring det som skulle bli ett av Sveriges mest inflytelserika men också skandalomsusade band – Bad Cash Quartet, där han spelade trummor och skrev låtar. Ingen håla var för liten för att få en omgång av slacker-kidsen från Örgryte. Det var ett intensivt band med intensiva personligheter som än i dag i högsta grad är levande på den svenska musikscenen, bl. a. Martin Elisson och Adam Bolméus, idag i bandet Hästpojken.


Bad Cash Quartet splittrades 2004. Tre år senare släppte Jonas Lundqvist sitt första soloalbum – ADHD, då under namnet Jonas Game .


2012 kom Jonas första album under eget namn, med titeln "Så e de me de" där han samarbetade med Studio’s Rasmus Hägg och påbörjade utvecklingen mot det vi hör idag. 2016 släpper Jonas albumet ”Vissa nätter" och det är nu som allmänheten på allvar får upp ögonen för den egensinniga anti-entertainern. Låtarna ”Vissa nätter” och ”Pengar på fickan” blev stora låtar som letade sig in i allmänhetens öron.


23 februari 2018 släpps uppföljaren - Affärer. Vi möter Jonas som historieberättare som ger oss 11 st affärer, 11 st noveller om relationer. Albumet är producerat av Måns Lundberg och Petter Granberg.


Jonas Lundqvist
2024-07-09 20:00:00
Blandat, BORGHOLM, Kackelstugan Inne

Datum / Tid

fredag, 16 mars 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad