kl: 20:00

Jonas Lundqvist

Kägelbanan Södra TeaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

”Jag är kitsch. Jag är tom. Jag är full av Rock'n'roll.”
- Jonas Lundqvist


Jonas Lundqvist startade redan som 11-åring det som skulle bli ett av Sveriges mest inflytelserika men också skandalomsusade band – Bad Cash Quartet, där han spelade trummor och skrev låtar. Ingen håla var för liten för att få en omgång av slacker-kidsen från Örgryte. Det var ett intensivt band med intensiva personligheter som än i dag i högsta grad är levande på den svenska musikscenen, bl. a. Martin Elisson och Adam Bolméus, idag i bandet Hästpojken.


Bad Cash Quartet splittrades 2004. Tre år senare släppte Jonas Lundqvist sitt första soloalbum – ADHD, då under namnet Jonas Game .


2012 kom Jonas första album under eget namn, med titeln "Så e de me de" där han samarbetade med Studio’s Rasmus Hägg och påbörjade utvecklingen mot det vi hör idag. 2016 släpper Jonas albumet ”Vissa nätter" och det är nu som allmänheten på allvar får upp ögonen för den egensinniga anti-entertainern. Låtarna ”Vissa nätter” och ”Pengar på fickan” blev stora låtar som letade sig in i allmänhetens öron.


23 februari 2018 släpps uppföljaren - Affärer. Vi möter Jonas som historieberättare som ger oss 11 st affärer, 11 st noveller om relationer. Albumet är producerat av Måns Lundberg och Petter Granberg.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-03-16 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Jonas Lundqvist

Jonas Lundqvist, Pengar på fickan på Spotify

Pengar på fickan

Pengar på fickan

Jonas Lundqvist, Den som ser havet på Spotify

Den som ser havet

Den som ser havet

Jonas Lundqvist, Vissa nätter på Spotify

Vissa nätter

Vissa nätter