Menu

Justin Nozuka

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
fredag, 6 april 2018 kl:20:00

Biljettsläpp tisdag den 30 januari, klockan 11.00.


Singer-songwritern Justin Nozuka började skriva låtar vid 12 års ålder. Fem år senare hade han sin första stora framgång med albumet Holly och efter ytterligare tre öppnade han för artister som John Mayer, Stevie Wonder, Mary J. Blige och Jason Mraz. Saker har gått snabbt för Nozuka, vars gälla stämma och vackra gitarrspel kan tina upp vilken frusen vintersjäl som helst. Nu kan vi meddela att Justin Nozuka kommer till Kägelbanan den 6 april för en Sverigespelning. 


Justin Nozuka är bördig i New York, och inledde sin framgångssaga till karriär med albumet Holly år 2007. Sedan dess har två ytterligare album getts ut, och ett tredje kommer att rullas ut den kommande tiden. Första delen i den tredelade albumresan, High Tide, är redan släppt och innehåller tre spår med mogna, tänkvärda och hänförande textstycken sammansatta med påhittiga melodier. I stället för att titta utåt mot världen har Nozuka valt att rikta blicken inåt och mot sig själv. Del nummer två, Low Tide, släpps den 24 februari och är fortsättningen på den solida och smått magiska grund som Nozuka lade med del ett.


Hittills har såväl fans som kritiker lyft den nya musiken till skyarna – något som även kommer gälla övriga delar. Nu längtar vi tills Justin Nozuka spelar sina magiska låtstycken för oss på Kägelbanan den 6 april.


Presenterar i samarbete med Luger. Med reservation för ändringar.

Datum / Tid

fredag, 6 april 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad