Menu

PHARAOH

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
fredag, 20 april 2018 kl:22:00

Story of the cold light in the mist of the exosphere concludes in Europe, in the Old World. PHARAOH will then return afresh to complete the chapter and begin a new story.


Lonely Star. Epilogue.


Med stor glädje och stolthet presenterar vi en av Rysslands största hip-hop artister - PHARAOH (Coldsiemens) - som under sin stora Europaturné gör ett stopp i Stockholm för att spränga dansgolvet. För första gången någonsin kommer han att ta plats på den svenska scenen och det kommer definitivt bli en galen fest du inte vill missa. Ta på dig bekväma skor och kom och röj till en av de fetaste och mest unika hip-hop händelserna i vår!


PHARAOH är just nu en av de absolut mest populära hip-hop artisterna i Ryssland och rysktalande länder runtomkring. Hans spelningar drar enorma publikhav med galen energi, musiken verkar nästan förhäxande - ingen kan stå still. Framgångsrikt överför han de traditionella transoceaniska claudrappernas traditioner: ephemeral sound och VHS-estetik.


Hans mixtape "PINK PHLOYD" har lockat till sig en stor skara trogna fans i öst, och nu är PHARAOH redo att föra sin musik vidare till oss i Europa. Missa inte chansen att se PHARAOH göra sin första sverigespelning, det kommer bli en riktigt fet och oförglömlig upplevelse!


Kvällen kommer även att gästas av ytterligare en hip-hop akt, en artist som heter BoBo. Kvällens underhållning kommer utöver detta bestå av DJ's Duo Karizma och Crazy Monkey som under kvällen kommer höja stämningen till topp med rysk, engelsk & svensk hip-hop musik.

Datum / Tid

fredag, 20 april 2018 kl: 22:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad