Courtney Barnett

Kägelbanan Södra TeaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Biljettsläpp onsdag den 20 juni, klockan 10.00.


En av vår tids vassaste låtförfattare stavas Courtney Barnett. Hon har gjort sig känd för sina pladdriga texter, fyllda med kvicka anekdoter som ofta är lika sammanbitna som komiska. Leveransen är alltid gravallvarlig, och med sin släpiga indierock har hon sprängt sig in som en helt unik artist med små medel. Tack vare allt detta har hon genom sin musik börjat kännas som en nära vän, och snart får vi faktiskt komma så nära det bara går – den 3 november kommer Courtney Barnett nämligen till Sverige för en spelning på Kägelbanan, Södra Teatern i Stockholm.


Med sig har hon det purfärska albumet “Tell Me How You Really Feel”, som är den rättmätiga uppföljaren till dundersuccén “Sometimes I Sit and Think, and Sometimes I Just Sit” från 2015. Denna gång har den charmiga tonen i musiken fått dystrare drag över sig, och texterna handlar om depression, ilska, frustration och prestationsångest. På sätt och vis är det därför ett rätt tvärt kast mot förr, men precis lika bra. “Tell Me How You Really Fell” känns som en i raden av många blivande Courtney Barnett-klassiker.


Presenteras i samarbete med Luger. Med reservation för ändringar.11

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-11-03 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook