Menu

Startracks 25 år

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
fredag, 22 februari 2019 kl:18:30

Startracks är ett av Sverige äldsta fortfarande aktiva indieskivbolag. År 1994 kom bolagets första release, Refused och Pump the Brakes och sedan dess har artister så som Fireside, Christian Kjellvander, Florence Valentin, Vasas flora och fauna med flera släppt skivor. För första gången blir det en jubileumskväll med sammanlagt åtta Startracksartister från förr och nu.


Tiger Lou
Debuterade på Startracks 2003 och var under 00-talet indiebandet på allas läppar. I dag spelar de mindre frekvent men självklart här.


Kristofer Åström
Solodebuterade redan 1998 på Startracks med Go Went Gone! Fireside-sångaren har sen dess släppt nio studioalbum, alla på Startracks. Har med sig bandet.


Rome Is Not A Town
Gitarrdriven indie/noise-rock från Göteborg. Sedan albumet It’s A Dare (2017) har de turnerat och slipat ett liveset som gör dem till ett av Sveriges absolut hetaste liveband. Måste upplevas.


Star Horse
Eteriska, klingande ackord och melodier som får dig att minnas brustna hjärtan, skakiga knän och nervösa kramar. Bestörtande melankoliskt, men ändå hoppfullt. Shoegaze, dreampop från Stockholm. Albumet You Said Forever släpps den 15 februari.


Bedroom Eyes
Indiepop med Paul Westerberg som ledstjärna. Jonas Jonsson är Föllinge, Jämtland största export och kommer med hela sitt band.


Dörrar: 18.00


Ålder: 18 år (13 år i målsmans sällskap).


Obs! Endast ståplats.
För information om rullstolsplatser och Södra Teaterns tillgänglighet kontakta biljettkassan snabel-a sodrateatern punkt com


Med reservation för ändringar.

Datum / Tid

fredag, 22 februari 2019 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad