kl: 20:00

The Milk Carton Kids

Kägelbanan Södra TeaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

The Milk Carton Kids, den hyllade indiefolk-duon från Kalifornien, består av Kenneth Pattengale och Joey Ryan. Tillsammans har de sedan starten 2011 kommit att bli en viktig röst inom folkrevival-rörelsen och de har hyllats som 2000-talets bästa folkmusikgrupp. Duon har till och med blivit geniförklarade för sin vackra harmonisång och beskrivits som ”Gillian Welch & David Rarlings möter Simon & Garfunkel”.


Senast The Milk Carton Kids besökte Sverige turnerade de med albumet Monterey, vilket DN beskrev som ”Perfekt. I varje detalj faktiskt”.


När de nu återvänder till Sverige är det med det Grammynominerade albumet All the Things That I Did and All the Things That I Didn’t Do från 2018 i ryggen. Under inspelningarna tog de för första gången med sig ett kompband in i studion. Resultatet blev ändå lika lågmält hypnotiskt som tidigare släpp. Det är dock i det vackra, avskalade duoformatet, som de är kända för, som vi får äran att uppleva The Milk Carton Kids på Kägelbanan i maj.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-21 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Mosebacke Torg 1


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook