kl: 12:00

TACK TOMPA EKEN!

Kägelbanan Södra TeaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

TACK TOMPA EKEN!
Tompa Eken- en eldsjäl som den svenska musikscenen har mycket att tacka för!


Sedan slutet av 70-talet har han drivit föreningar och arrangerat konserter för unga och oprövade musiker, för en publik utan åldersgräns, på ställen som Ultrahuset, Gula Villan och Kafé 44. Dom avtrycken han har gjort på människor går inte att mäta.


Nu har den gode Tompa gått i pension. Nervöst för en envis ”rockidiot” -som han själv kallar sig, då pensionen inte räcker långt när allt man vill är att ta det lugnt och må bra.


Därför tänkte vi så här... Han gav oss en chans, flera chanser till och med- så vi går ihop och gör en konsert där alla pengarna går oavkortat till Tompa som tack för allt. Vi tänker även skänka en del till Kafé 44 och deras fortsatta verksamhet.


För utan Tompa hade inte Sveriges musikscen sett ut som den faktiskt gör och vi är många som är väldigt tacksamma för all hjälp och stöttning vi har fått av Tompa under alla år!
För att inte tala om alla ultrabullar som vi har tryckt i oss under årens lopp.


Dom band och artister som kommer att förgylla denna dag blir följande...


REFUSED
NOMADS
SATOR
ASTA KASK
MONSTER
KSM3 (Med gäster)
NO FUN AT ALL
STRINDBERGS
THE BABOON SHOW
DE LYCKLIGA KOMPISARNA
TROUBLEMAKERS
PSYKBRYT


Vi fyller på med dom andra och kanske nåt nytt band när det är 100% klart!


Det kan tillkomma band/artister och även bjudas på hemliga gäster!


www.sodrateatern.com

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-17 12:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Mosebacke Torg 1


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Emma Ringqvist Och Hjalmar Fries Är Årets Äventyrare 2018
PRESS
23 mar
kl: 14:20

Emma Ringqvist Och Hjalmar Fries Är Årets Äventyrare 2018

Emma Ringqvist och Hjalmar Fries är Årets kvinnliga respektive manliga äventyrare. Priset delades ut på Explore Outdoor på Stockholmsmässan den 23 mars. Den prestigefulla utmärkelsen Årets Äventyrare syftar till att lyfta fram och tydliggöra äventyret som ett fenomen, men också den lust och beslutsamhet som äventyrarna besitter och som visar att ingenting är omöjligt. I år är...

Bild på Wallows Släpper Debutalbumet
PRESS
22 mar
kl: 20:50

Wallows Släpper Debutalbumet "nothing Happens"

Efter singeln "Are You Bored Yet? (feat. Clairo)" släpper det amerikanska alternativa rock bandet Wallows nu sitt debutalbum "Nothing Happens". Albumet spelades in i Sargent Studios, Los Angeles, och har producerats av GRAMMY-belönade John Congleton (St. Vincent, Alvvays, Future Islands). Det nya albumet fångar de kaotiska känslorna; sårbarhet, rädsla och förlust som kommer med att växa...

Bild på Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln
PRESS
22 mar
kl: 14:20

Tv-Aktuella Renaida Släpper Singeln "i Like It" Idag.

Renaida är just nu högaktuell i TV4s stora underhållningsprogram Stjärnornas Stjärna, där programidén är att man tolkar olika musikgenres. I första episoden som gick i lördags blev Renaida hyllad för sin version av rockbandet KISS stora hit "Heavens On Fire" och blev tilldelad en guldstjärna av genre-coachen Joacim Cans. Under sommaren och hösten 2018 har Renaida medverkat i...

Hitta oss på Facebook