Menu

Justin Townes Earle

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
fredag, 23 januari 2015 kl:21:00

Justin Townes Earle har under sina trettiotvå år hunnit med mer än the flesta gör på en hel livstid och efter att ha släppt sitt femte album Single Mothers i september kommer uppföljaren Absent Fathers i mitten på januari nästa år. I samband med det besöker han Stockholm, Göteborg och Malmö för ett efterlängtat Sverigebesök.


Justin Townes Earle är son till alt-country legendaren Steve Earle och har fått sin namn från faderns mentor Townes Van Zandt, och turnerade som ung i faderns band. Sedan 2007 har Earle stått på egna ben som soloartist och med fem album och en EP är han i dag en av americanavärldens mest hyllade artister. Med en unik röst och ständigt närvarande och personliga texter har Justin Townes Earle tagit sig ur sin Steve Earles skugga och vunnit sig en trogen fanskara runtom i världen. Hans kommande album Absent Fathers är en följeslagare till Single Mothers, två sidor av samma mynt, och båda skivorna spelades in samtidigt men utvecklades i olika riktningar.


Den 12:e januari släpper Justin Townes Earle sitt sjätte album Absent Fathers och några veckor senare gästar han Södra Teatern i Stockholm, Pustervik i Göteborg samt KB i Malmö â?? hans första spelningar i Sverige sedan 2011.

Datum / Tid

fredag, 23 januari 2015 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

185kr - 480

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad