Justin Townes Earle

Kägelbanan Södra TeaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Justin Townes Earle har under sina trettiotvå år hunnit med mer än the flesta gör på en hel livstid och efter att ha släppt sitt femte album Single Mothers i september kommer uppföljaren Absent Fathers i mitten på januari nästa år. I samband med det besöker han Stockholm, Göteborg och Malmö för ett efterlängtat Sverigebesök.


Justin Townes Earle är son till alt-country legendaren Steve Earle och har fått sin namn från faderns mentor Townes Van Zandt, och turnerade som ung i faderns band. Sedan 2007 har Earle stått på egna ben som soloartist och med fem album och en EP är han i dag en av americanavärldens mest hyllade artister. Med en unik röst och ständigt närvarande och personliga texter har Justin Townes Earle tagit sig ur sin Steve Earles skugga och vunnit sig en trogen fanskara runtom i världen. Hans kommande album Absent Fathers är en följeslagare till Single Mothers, två sidor av samma mynt, och båda skivorna spelades in samtidigt men utvecklades i olika riktningar.


Den 12:e januari släpper Justin Townes Earle sitt sjätte album Absent Fathers och några veckor senare gästar han Södra Teatern i Stockholm, Pustervik i Göteborg samt KB i Malmö â?? hans första spelningar i Sverige sedan 2011.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-01-23 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Justin Townes Earle

Justin Townes Earle, Harlem River Blues på Spotify

Harlem River Blues

Harlem River Blues

Justin Townes Earle, Lone Pine Hill på Spotify

The Good Life

Lone Pine Hill

Justin Townes Earle, One More Night in Brooklyn på Spotify

Harlem River Blues

One More Night in Brooklyn

Justin Townes Earle, född 4 januari 1982, är en amerikansk countrymusiker. Han är son till musikern Steve Earle.