Menu

Oh Wonder

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
tisdag, 10 november 2015 kl:21:00

Londonbaserade duon Oh Wonder släpper i september sitt efterlängtade självbetitlade debutalbum, och i november besöker de Kägelbanan i Stockholm för deras första Sverigespelning någonsin.


Sedan 2014 har Josephine och Anthony som utgör Oh Wonder förtrollat såväl lyssnare som internationell musikpress med sina vackra och oklanderliga små poppärlor. De har via Sound Cloud släppt en ny låt varje månad och planen, som i september 2015 förverkligas, är att avsluta deras första år som Oh Wonder med att släppa ett album med dessa låtar, och dessutom spela in ett livealbum under samma månad. Det sällsynta konceptet har byggt en stor hype kring duon som har legat etta på Hype Machine sex gånger i rad sedan de startade projektet och blivit hyllade ibland andra The Guardian och NME.


Deras ljudbild präglas av mjuk sång och lågmälda toner och i kombination med deras ärliga textsnickeri hamnar Oh Wonders sound mittemellan hjärtskärande och hjärtkrossande.


Efter att de på förhand sålt ut deras första spelning i London i september adderades snabbt ett andra datum som såldes ut på tolv timmar. I höst turnerar de i USA och i Europa och extraspelningar har fått läggas till i såväl New York och LA som i Paris.


Det här är utan tvekan början på något stort, och vi kan vänta oss en fantastisk spelning på Kägelbanan i november.

Datum / Tid

tisdag, 10 november 2015 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad