Menu

Bears Den

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
lördag, 16 april 2016 kl:21:00

I samma musikaliska sfär som Daughter, Ben Howard och Benjamin Francis Leftwich, har den brittiska trion Bear's Den under de senaste åren seglat upp som en självklar akt att addera till listan av folkpop-vi-älskar-att-älska. I höstas besökte de ett till bredden fullt Mejeriet i Lund och nu är det äntligen Stockholms tur: lördagen den 16 april på Kägelbanan, Södra Teatern. Biljettsläpp fredag 29 januari kl 10.00.


Den London-baserade trion Bear's Den har förutom sina egna turnéer med utsålda spelningar i USA, Europa och Australien även turnerat med artister som Mumford and Sons, Ben Howard, Matt Corby och Daughter. År 2014 släpptes deras hyllade debutalbum ”Islands” och våren 2015 släppte de den uppmärksammade singeln ”Agape” med b-sidor innehållande tolkningar av bland annat Drake’s ”Hold On, We’re Going Home” och Sam Smiths ”Stay With Me”.


Dynamiska trummor och melodiska banjopartier kompletteras av atmosfäriskt svepande arrangemang som ramar in texterna i en vemodigt hoppfull helhet. Sångaren Andrew Davie säger själv att många av låtarna, både lyriskt och musikaliskt, handlar om människor vid en brytningspunkt, oavsett om det handlar om att bli vuxen eller om ett liv som faller i bitar.

Datum / Tid

lördag, 16 april 2016 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

260

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad