Menu

Steve Mason

Stockholm

Kägelbanan Södra Teatern
torsdag, 14 april 2016 kl:21:00

2016 är tydligen året då den briljante skotten Steve Mason – från The Beta Band – når sin kreativa peak som soloartist. Hans nya album ”Meet The Humans” kommer först i veckan men har redan hunnit med att hyllas av enade kritiker som hans kanske starkaste och mest inspirerade verk till dags dato.
Den 14 april kommer han till Stockholm och välsignar Kägelbanan med en unik akustisk solokonsert. Biljetterna släpps till försäljning den 24 februari klockan 10.00.


Steve Mason har figurerat i många olika skepnader och konstellationer genom åren. Han började göra musik i slutet av förra seklet som sångare och en av grundarna av The Beta Band, han har gjort musik tillsammans med Jimmy Edgar under namnet Black Affair, solomaterial under aliaset King Biscuit Time och nu slutligen sedan 2010 har han gjort stålande musik i eget namn.


Den 26 februari släpps hans tredje album som Steve Mason, döpt till ”Meet The Humans”. Första singeln”Planet Sizes” är påträngande och arg till en början med sitt hamrande piano och mörka lyrik men mjuknar sedan upp i en triumferande, oemotståndlig soldränkt refräng. Ett verk som inte bör passera någon obemärkt.

Datum / Tid

torsdag, 14 april 2016 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan Södra Teatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad