Menu

Spring Wine & Spirits Dryckesprovning 2018

Stockholm

Kägelbanan
lördag, 15 september 2018 kl:13:00

Varmt välkommen till Spring Wine & Spirits sortimentsprovning på Kägelbanan, Mosebacke 15:e September!

Detta är en unik möjlighet till att prova hela Springs sortiment och gå på exklusiva dryckesklasser. Dessutom kommer världserkända vin- och spritproducenter att vara på plats.

I priset ingår vinprovning av hundratals viner med tillhörande delikatesser, med recept hämtade från föreningen Årets Kock. Dessutom ingår lån av provningsglas samt provningsprotokoll och penna.

Väl mött!

Om Spring Wine & Spirits:

Spring Wine & Spirits AB importerar, säljer och marknadsför vin och sprit. Företaget blev utnämnt till Årets Importör 2014 av tidningen Allt om Vin. Spring Wine & Spirits har 35 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Spendrups Bryggeri AB. Sedan starten 1995 har Spring Wine & Spirits vuxit till att bli en ledande distributör av vin till Sveriges restaurangmarknad och är leverantör av ett brett sortiment till Systembolaget.

Spring Wine & Spirits representerar ett 100-tal vin- och spritproducenter på den svenska marknaden. De största varumärkena i portföljen är bland annat Cantina Zaccagnini, E & J Gallo Winery, Barefoot Wines, Codorníu, Trapiche, Ogier, Laroche, Boschendal, El Coto, Cono Sur, Peter Lehmann, Frescobaldi, McPherson och Plantation Rum.

Åldersgräns:
18 år.
Inte okej för yngre i målsmans sällskap.

Datum / Tid

lördag, 15 september 2018 kl: 13:00

Plats

Stockholm, Kägelbanan

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad